LE: Gradonačelnikova konferencija na groblju

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je konferenciju za novinare na Svetoilijskom groblju.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

16:56

Default images
foto: Tanjug

On je to učinio povodom prve kako je rekao veće investicije na uređenju tog prostora za šta je iz lokalnog budzeta izdvojeno više od dva miliona dinara za betoniranje staza i uređenje toaleta.

"Nakon četiri decenije, tokom kojih sem redovnog održavanja na Svetoilijskom groblju nije bilo nekih investicija. Zato je lokalna samouprava odlučila da uredi ovaj prostor. Izbetonirano je 250 metara staza u starom delu i urađen je put od 250 metara u novom delu groblja. Pored toga urađeni su novi toaleti i tuš kabine za radnike Komunalca koji ovde rade", kazao je Cvetnović.

On je ocenio da je možda mesto za održavanje konferencije malo neuobičajeno, ali da lokalna vlast mora da brine o svim segmentima društva.

Gradonačelnik Leskovca najavio je da će u narednom periodu biti raspisan tender za uređenje svih staza u novom delu Svetoilijskog groblja u Leskovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: