AMSS upozorava vozače na pljuskove

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače na veću opreznost u vožnji, jer se očekuju pljuskovi i pad temperature što će usloviti mestimično mokre kolovoze.

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

19:52

Default images
Foto: Freeimages.com

Kako je navedeno u saopštenju, iz AMSS-a su apelovali na vozače na veću opreznost u vožnji, da ne ulaze u rizična preticanja i voze sporije jer takve vremenske prilike znatno utiču na otežano obavljanje saobraćaja.

U saopštenju je istaknuto i da je na važnijim putnim pravcima u zemlji saobraćaj slabijeg do umerenog inteziteta, sa nešto većim brojem vozila na prilazima većim gradskim sredinama.

Na autoputevima i državnim putevima prvog i drugog reda trenutno nema zastoja, sem na deonicama gde je zbog započetih radova izmenjen režim obavljanja saobraćaja.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

U saopštenju je istaknuto i da je prema informacijama JP Putevi Srbije na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu kretanja vozila prilagode datum uslovima na putu.

Prema informacijama Puteva Srbije na državnom putu IA reda broj 1, zbog sanacije kolovoza u voznoj saobraćajnoj traci doći do izmene režima saobraćaja, od sutra do 13. maja od sedam ujutru do 18 časova od petlje Velika Plana do petlje Markovci, u smeru Beograd - Niš i od petlje Batočina do petlje Markovac, u smeru Niš - Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: