Gračanica:Bačena bomba na diskoteku

Predsednik opštine Gračanica zatražio je od nadležnih na Kosovu da hitno pronađu i kazne osobe koje su bacile bombu u prostorije diskoteke "Insomnija".

Izvor: B92

Petak, 06.03.2015.

14:04

Default images

Taj napad se dogodio rano jutros, načinjena je velika materijalna šteta, a povređenih nije bilo jer diskoteka nije radila.

"Zahtevamo od bezbednosnih struktura, pre svih Kosovske policije, da sprovedu detaljnu istragu i hitno pronađu odgovorne za ovaj napad", izjavio je predsednik opštine Vladeta Kostić.

Diskoteka "Insomnija" je u zakupljenim prostorijama zgrade preduzeća "Voćar" koje je u procesu privatizacije i u nadležnosti Kosovske agencije za privatizaciju.

"Opština Gračanica apeluje na Kosovsku agenciju za privatizaciju i sve nadležne organe da konsultuju opštinu kada je u pitanju imovina na teritoriji opštine koja se je u procesu privatizacije, a koja se izdaje u zakup", naveo je Kostić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: