Vučić danas predstavlja set mera

Premijer Vučić najavio je da će danas javnosti predstaviti set reformskih mera koje neće biti nimalo lake, ali će biti velika stvar za Srbiju i njenu budućnost.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

07:11

Default images

"Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da radimo veliku stvar za našu zemlju i budućnost naše dece, jer smo konačno skupili hrabrost da radimo, ne ono što će nekome da se dopadne, već ono što će biti dobro za zemlju", rekao je Vučić u sredu.

On je naveo da je Vlada za sada uradila mnogo od onoga što je najavljeno, ističući da su usvojeni zakoni o radu, privatizaciji, stečaju, ali da predstoji ozbiljniji talas reformi.

"Uveren sam da ćemo u svemu tome imati podršku i Francuske i francuskih kompanija u Srbiji i siguran sam da će Srbija biti uspešna, moderna i pristojna evropska zemlja za nekoliko godina kojom će se ponositi i građani Srbije i naši francuski prijatelji", rekao je Vučić sinoć na proslavi petogodišnjice Francusko-srpske privredne komore..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: