DS: Nađen napadač na aktivistu

Pokrajinski odbor DS je saopštio da je policiju obavestio o identitetu jedne od osoba koja je u petak uveče u Zmajevu napala aktivistu te stranke Danila Bobića.

Izvor: B92

Nedelja, 13.10.2013.

11:19

Default images

Ministarstvo unutrašnjih poslova primilo je prijavu protiv napadača na aktivistu Demokratske stranke u Vrbasu, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u.

U saopštenju Pokrajinskog odbora DS navodi se ime napadača i ističe da će, ukoliko policija po službenoj dužnosti ne podnese krivičnu prijavu, oni to sami učiniti.

"Jedino efikasnom i odlučnom reakcijom svih nadležnih organa može se obezbediti da izborni dan u Vrbasu prodje mirno, bez incidenata i da gradjani Vrbasa svoju izbornu volju iskažu slobodno, bez straha i bilo kakvih pritisaka", ocenio je Pokrajinski odbor DS.

S druge strane Srpska napredna stranka odbacila je juče optužbe demokrata da su naprednjaci pretukli aktivistu DS u Vrbasu, ocenivši da je reč o "gnusnoj laži".

"Što se tiče gnusnih laži da je neko napao ili tukao aktivistu DS, odgovorno tvrdim da momka, koji je iz Temerina došao u Vrbas da deli negativne flajere protiv SNS, niko nije napao", rekao je Tanjugu šef izbornog štaba SNS u Vrbasu Luka Petrović.

On je kazao da je došlo do "manjeg koškanja" i pozvao nadležne organe da rade svoj posao, a sve stranke koje učestvuju na lokalnim izborima da izborni dan protekne regularno i da se "ne pretvori u cirkus".

U Vrbasu se danas održavaju lokalni izbori na kojima gradjani, izmedju osam izbornih lista, biraju 36 odbornika u Skupštini opštine Vrbas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: