LE: Policajci pretukli invalida

Bivši kapiten Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac Ivan Mitić, koji je i invalid, tvrdi da su ga pripadnici policije u tom gradu pretukli bez ikakvog povoda.

Izvor: B92

Subota, 02.03.2013.

15:58

Default images

Mitić objašnjava da su ga policajci tukli pendrecima i da su mu slomili nožnu protezu zbog čega ne može da hoda već nedelju dana.

U leskovačkoj policiji kažu da čitav slučaj ispituju i ako je neko prekoračio ovlašćenja biće kažnjen.

Bivši kapiten najbolje ekipe leskovačkog Zdravlja Ivan Mitić pretučen je kako kaže bez ikakvog povoda na ulazu u restoran „Dale 11“ gde je sedeo sa prijateljima.

On objašnjava da je primetio da se nešto dešava u dvorištu ispred restorana i da je krenuo da vidi o čemu se radi. Kako kaže, čim je otvorio vrata, video je veliki broj policajaca, a jedan ili više njih su odmah počeli da ga tuku.

U Policijskoj upravi u Leskovcu potvrdili su za B92 da je Mitić te večeri priveden i da mu je napisana prijava za nenošenje lične karte.

Povređeni košarkaš komentariše da ga od povreda više boli ponašanje policajca koji ga je bez ikakvog povoda pretukao. Angažovao je advokata i podneo je tužbu protiv odgovornih u interventnoj jedinici leskovačke Policijske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: