Jugoremedija: Optuženi pušteni

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je pritvor bivšem generalnom direktoru "Jugoremedija“ Zdravku Deuriću i omogućio mu da se brani sa slobode.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

17:51

Default images

To je izjavio njegov branilac Vićentije Darijević. Deurić je osumnjičen da je počinio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

Rešenjem Apelacionog suda, a na osnovu žalbe advokata, iz pritvora u Zrenjaninu danas je puštena i osumnjičena direktorka zrenjaninskih firmi “Luksol farmacija“ i "Panfarm“ Milana Zlokas (28), kojoj je kao i Deuriću prvobitno određen pritvor od mesec dana pa produžen do 60 dana.

Za zloupotrebu službenog položaja u "aferi Jugoremedija“, osumnjičeni su i finansijska direktorka "Jugoremedije“ Ankica Malušić i ovlašćeni sudski veštak Stevan Gregorić.

U vreme hapšenja, početkom avgusta, policija je saopštila da su četvoro osumnjičenih finansijskim malverzacijama oštetili "Jugoremediju“ za 600.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: