BiH: Pucala u sinove pa se ubila

Milena Došen, koja je jutros u porodičnoj kući u Kozarskoj Dubici iz pištolja ubila jednog sina, a teško ranila drugog sina, preminula je, javila je Fena.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 05.05.2012.

13:08

Default images

Ona je u banjalučkom Kliničkom centru preminula od posledica trovanja esencijom.

Pretpostavlja se da je Milena Došen (49) u teškom psihičkom rastrojstvu pucala u dvojicu sinova, Srđana (29) i Dragana (24) dok su spavali, a zatim pokušala da se ubije tako što je popila esenciju.

Ona je prevezena u banjalučku bolnicu u veoma teškom stanju, dok je njen sin Srđan preminuo na licu mesta.

Dragan je primljen na jedinicu Intenzivne nege Kliničnog centra u Banjaluci sa prostrelnom povredom glave i prognoze o njegovom zdravlju su neizvesne.

Komšije tvrde da jutros nisu čuli nikakve pucnje, ali su oko 10 sati začuli jauke iz porodične kuće Došenovih.

Kako je saopštila Nataša Štrkić iz Službe za odnose s javnošću Kliničkog centra, Draganu Došenu urađen je skener glave i ostale dijagnostičke procedure, nakon čega je operisan.

Otac nastradalih mladića, Željko Došen, u trenutku tragičnog događaja bio je u crkvi, gde je otišao da kupi sveću za sutrašnju porodičnu krsnu slavu Đurđevdan, a po povratku kući zatekla ga je stravična slika nastradalih sinova i supruge u nervnom rastrojstvu.

Željko Došen je u stanju šoka hospitalizovan u Domu zdravlja u Kozarskoj Dubici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: