Sreda, 30.11.2011.

10:06

Žene u Zimbabveu siluju muškarce?

Policija u Zimbabveu veruje da širom zemlje postoje žene koje siluju muškarce, kako bi iskoristile njihovu spermu u ritualima koji navodno donose bogatstvo.

Izvor: BBC

Default images

Prošlo je više od godinu dana pre nego što su uhapšene prve izgrednice, a u ponedeljak bi trebalo tri žene da se nađu i na optuženičkoj klupi zbog ovog zločina.

Jedna od žrtava tvrdi da su mu tri žene ponudile vožnju, nakon čega su ga drogirale supstancom koja "izaziva jaku seksualnu želju", a zatim ga naterale da stupi u seksualni odnos sa njima. Nakon toga, prema svedočenju žrtve, žene su ga ostavile golog u žbunju.

"Jedna od žena mi je bacila vodu u lice i ubrizgala nešto od čega sam dobio jaku seksualnu želju. Zaustavile su kola i naterale da vodim ljubav sa svakom od njih više puta, koristeći kondom. Kada su završile, ostavile su me u žbunju u potpunosti golog", kaže žrtva, koja je želela da ostane anonimna.

Optužene žene se terete po 17 tačaka napada, pošto zakon Zimbabvea ne poznaje čin "silovanja muškaraca".

One su zadržane, nakon što su policajci našli 31 iskorišćeni kondom u kolima u kojima su putovale. One negiraju optužbe, govoreći da su prostitutke koje jednostavno nisu stigle da se reše upotrebljenih kondoma.

Policija veruje da se radi o organizaciji, koja operiše po čitavoj zemlji.

"Dobili smo izveštaje da se to dešava širom zemlje", kaže načelnik policije Endru Piri.

"Još treba da otkrije prave razloge zašto se to dešava. Čuli smo priče da su napadi povezani sa nekakvim ritualima", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: