Đokoviću čestitke sa svih strana

Državni vrh Srbije čestitao srpskom teniseru Novaku Đokoviću to što se plasirao u finale Vimbldona i zauzeo prvo mesto na ATP listi.

Izvor: B92

Petak, 01.07.2011.

18:07

Default images

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković prvi je čestitao Novaku Đokoviću na današnjem velikom uspehu.

“Vaš trijumf je istovremeno ogromna pobeda za Srbiju. Želim Vam da što duže ostanete na tronu svetskog tenisa“, navodi se u tekstu čestitke premijera Cvetkovića.

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje prvog mesta na listi najboljih igrača sveta.

"Imam izuzetnu čast da vam čestitam zasluženo osvajanje prvog mesta na listi najboljih tenisera sveta, čime ste doprineli da, prvi put u istoriji 'belog sporta', i Srbija, zajedno sa vama, bude na toj poziciji", poručio je Dačić.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović takođe je čestitala Đokoviću.

"Od srca Vam čestitam na današnjoj maestralnoj pobedi. Još jednom ste nam priredili radost da se Vaše ime i ime naše zemlje širom planete izgovara sa ponosom", poručila je Đukić Dejanović.

Predsednica Skupštine Srbije poželela je Đokoviću i da osvoji prestižni gren slem turnir u Vimbldonu.

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković prvi put u karijeri zauzeće u ponedeljak mesto broj jedan na ATP listi, pošto se danas plasirao u finale gren slem turnira u Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: