Momir Bulatović pijan izazvao udes

Policija je privela Momira Bulatovića, bivšeg premijera SR Jugoslavije, nakon što je odbio alkotest posle saobraćajnog udesa koji je izazvao sinoć u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2010.

18:52

Default images

Kako prenosi list "Blic", Bulatović je "u vidno pijanom stanju priveden u policijsku stanicu", nakon udesa kod TC "Ušće".

Momir Bulatović crnom "džetom" udario je dva puta otpozadi u sivi "mercedes" kojim je upravljao taksista iz udruženja "Maksis taksi" pre nego što se zaustavio.

"Sve vreme sam išao ispred njega u žutoj traci. Prvo me udario na raskrsnici, kod semafora, a posle kod autobuske stanice. Kad sam izašao iz kola i pokušao da ga zaustavim umalo me nije pregazio. Onda sam otvorio vrata njegovog automobila i izvadio mu ključeve iz brave. Nije mogao da stoji na nogama koliko je bio pijan", priča taksista.

Nakon što je Momir Bulatović odbio da se nagodi i plati taksisti troškove popravke zadnjeg branika, pozvali su policiju.

"Odeš u kafanu, napiješ se, a onda te policija uhapsi zato što si pio", uz osmeh kratko je prokomentarisao Momir Bulatović, kojeg je policija privela nakon što je odbio alkotest, piše "Blic".

Momir Bulatović je devedesetih godina bio predsednik Crne Gore, a potom i premijer SR Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: