Dragin: Ispunjeni svi zahtevi

Ministarstvo poljoprivrede ispunilo je sve zahteve udruženja poljoprivrednika u vezi s posledicama poplava i povećanog vodostaja, kaže ministar Saša Dragin.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 05.07.2010.

16:44

Default images

On je najavio i dodatne olakšice za poljoprivrednike koji su pretrpeli štetu od poplava kao i isplatu regresa poljoprivrednicima već ovog meseca.

Ministar Saša Dragin danas je u Kikindi obišao poljoprivredno domaćinstvo i zadrugu, a zatim i poplavljena područja u toj opštini.

Dragin je podsetio da je Ministarstvo poljoprivrede u opštinama gde je proglašena elementarna nepogoda oslobodilo poljoprivrednike plaćanja ovogodišnjih vodoprivrednih naknada za sve površine koje su više od 30 odsto bile ugrožene vodama, saopšteno je iz tog Ministarstva.

“Ministarstvo poljoprivrede će izaći u susret poljoprivrednicima koji imaju više od 30 odsto poplavljenih površina na državnom zemljištu tako što će im se oprosti plaćanje naknade za državno zemljište za 2010. godinu”, naveo je Dragin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: