Agencija: Izveštaji verno preneti

Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je da su svi izveštaji o imovinskim kartama funkcionera verno preneti na sajt koji je dostupan javnosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2010.

19:20

Default images

Agencija dodaje i da su sve softverske i tehničke greške otklonjene u roku od 48 sati od dana objavljivanja.

U saopštenju je navedeno da će ukoliko eventualno nastane tehnički problem, kao što su to činili i do sada, ukazati o kakvoj je greški reč i javno se izviniti javnosti i funkcioneru povodom čijeg je izveštaja nastao problem.

Predstavnici Agencije pozvali su ponovo sve funkcionere da provere tačnost i verodostojnost podataka navedenih u izveštajima.

Iz Agencije podsećaju da su funkcioneri svojeručno potpisali obrazac izveštaja koji na samom kraju sadrži napomenu: "Izjavljujem da su podaci navedeni u ovom izveštaju i priloženim dokumentima istiniti, potpuni i tačni i da sam ih naveo/la savesno i u dobroj veri, što svojim potpisom potvrđujem".

Ukoliko se ispostavi da u izveštajima ima nepravilnosti, Agencija ima ovlašćenja da pokrene prekršajni postupak zbog povrede Zakona, navedeno je u saopštenju povodom izveštavanja medija i spekulisanja o tome ko je uzročnik eventualnih grešaka u imovinskim kartama funkcionera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: