Medojević optužuje Ćosića

Nebojša Medojević tvrdi za "Novosti" posle gostovanja u emisiji "Intervju sa Jugoslavom Ćosićem" da je telefonsko uključenje Stanka Subotića bilo nameštaljka.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 16.03.2010.

13:01

Default images

Medojević u istoj izjavi tvrdi da mu Ćosić nije nagovestio da će tokom intervjua biti živih uključenja a, kako je rekao, "još manje da će treći učesnik razgovora biti lice sa crvene Interpolove poternice - Cane Subotić lično.

Autor i voditelj emisije Jugoslav Ćosić naglašava da je Medojevića pitao o uključenju i da je on mogao, ako je hteo, da odbije uključenje Subotića.

Knežević: Ćosića plaćaju Subotić i Đukanović

Povodom uključivanja Stanka Subotića u emisiju "Intervju sa Jugoslavom Ćosićem" u kojoj je gost bio predsednik crnogorskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević, oglasio se otvorenim pismom na sajtu "Dejli njuz Montenigro" biznismen Ratko Knežević.

Knežević je u ovom pretećem članku napao novinara i autora Jugoslava Ćosića da je plaćen od Stanka Subotića i Mila Đukanovića.

Završio si sa mnom, nakon ovog sramnog čina koji si večeras priredio Nebojši Medojeviću, navodi se između ostalog u poruci Kneževića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: