Utorak, 16.03.2010.

13:01

Medojević optužuje Ćosića

Nebojša Medojević tvrdi za "Novosti" posle gostovanja u emisiji "Intervju sa Jugoslavom Ćosićem" da je telefonsko uključenje Stanka Subotića bilo nameštaljka.

Izvor: B92

Medojeviæ optužuje Æosiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Иван-Ниш

pre 14 godina

Дај бре Медојевићу немој да се уклапаш у балкански клише. Као да се трудиш да се на крају заврши причом "ма сви су они исти". Ценио сам га као јединог политичара у ЦГ који ми је личио на нормалног и није био у једном од два табора који и нису били икакав избор. У овом случају се није тренутно снашао... То важи и за овог "бизнисмена" Кнежевића.

pam

pre 14 godina

Ne razumem zasto se javljaju Luka i Novosti da pricaju o parama kojima su kupljeni. Da li neko u Novostima zna cije su pare? Ova reagovanja neprozvanih Novosti i Luke isti su kao da vam neko pozajmi pare da kupite auto, a kada policija postavi pitanje cijim parama ste kupili, javi se "Mercedes" i kaze- pare su cciste.
Otkuda tolika nervoza kod "trecih lica"?

Cale

pre 14 godina

Pre prvog javljanja sam samo odgledao segment u kome se razgovora sa Suboticem ali nisam gledao uvod emisije. Izvanjivam se Jugoslavu, postupio je potpuno ispravno i eticki. A Medojevic mi sada izgelda kao neko ko je do guse u svemu tome sa njima. Jugoslave izvini, a ostali laku noc!

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 14 godina

To bi se u nekadasnjem zargonu njegovih mentora reklo "ne slazem se s pitanjem!" Jos ranije, govorilo se "Zaustavite tog Rojtersa!" A u "Majstoru i Margariti" zvalo se "komad s raskrinkavanjem".

Vidar

pre 14 godina

... a zasto plemeniti Cosic nije iskoristio priliku da pita Caneta odakle mu 50 miliona evra koje je navodno dao Misku i Beku... kakvu poruku javnosti salje Cosic ako ekskluzivno dozvoljava kriminalcu da se uzivo javi u emisiju? zasto nismo culi ni jedno skakljivo pitanje Cosica upuceno Canetu?

manojlo

pre 14 godina

29.02.2008 godine „Die Presse“ u Becu objavljuje prilog u vezi s skandalom prilikom privatizacije Luke Beograd. Miroslav Miskovic, inace jedno vrjeme podpredsjednik vlade za vrjeme Milosevicevog rezima, zajedno s bivsim Ministrom za privatizaciju Republike Srbije Milanom Beko, kupuje za 50 miliona dolara 220 hektara industrijskog zemljista Luke Beograd. Nakon toga je izmjenjen prostorni plan grada, te je to zemljiste na brzinu proglaseno gradjevinskim. Rjec je o ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu. Na taj „cudotvoran“ nacin je skocila vrjednost tog zemljista za preko milijardu dolara.

Gordana

pre 14 godina

A zašto ne bi mogli da čujemo Subotića? Zašto mu ne dati šansu da kaže i dokaže to što ima? Ili demokrate starog kova misle da je bolje da mu se sudi, a sudjenje da bude proglašeno za državnu tajnu, kao i većina takvih? Samo ono sudjenje Kneževiću iz Zrenjanina nije bilo zatvoreno za javnost, pa se srušila čitava konstrukcija optužnice. E demokrate, demokrate... Kad se setim svih pisanja i izjava Medojevića o Đinđiću, odmah mi je jasan njegov kredibilitet, i svih onih koji ga brane i štite.

bezimena

pre 14 godina

Bravo za J.Ćosića koji na izuzetno inteligentan način sklanja kamen po kamen i otkriva zmije!

p.s. Medojević može samo da sikće:)))

Sta ovo bi?

pre 14 godina

Neko je VRLO POMOGAO SUBOTICU DA ispadne dobar momak i, da, eto, posto nam je otkrio krucijalnu tajnu, zaboravimo sve sto je u zivotu radio i pocnemo da navijamo za njega. Moguce da je onoj dvojici i dao 50 miliona evra. Sta je to za njega! Mogu da zamislim koliko je tek politicarima davao a, kako mi se "javlja" bogami i medijima... O policiji ni rec... Elem trojica se nesto nisu sporazumela, a posto smo mi trenutno besni na sve zivo, bacio nam je parce trule koske da se omrsimo. I, mi eto radosno zamahasmo repovima, kao ovi nasi ulicni klerovi... Sve u svemu, svi su oni isti. No, zasto je Cosic - koji nije ni malo nevest - da bi cuo i drugu stranu, dozvolio taj mali rafalni istup, tesko da mi je jasno (sem sto ne zelim da verujem u ista ruzno, posto sam fan Cosica). Ako je zeleo, mogao se sa oba aktera dogovoriti da zajedno ucestvuju u dijalogu, cak i kad je Cane, eto u Svici. Mogao je otputovati do Subotica i napraviti ceo intervju za sledeci put. Ovako, SENKA JE PALA I TU SE OVAJ CIN ZAVRSIO.

Cale

pre 14 godina

Uz svo duzno postovanje prema Jugoslavu i uz prezir i prema Suboticu a i prema Medojevicu iz cistog ne razumevanja svih tih odnosa i ko tu kome i sta, moram da primetim da dorektno ukljucenje Subotica nije bilo fer jer jedan ucesnik tog razgovora (Subotic) ima ogromnu prednost u suceljavanju. On zna sta ce da se desi i ima vremena da se pripremi i maksimalno iskoristi faktor iznenadjenja. Medojevic je izgledao zatecen, sto je svakako i bio. Moje misljenje, suceljavanje - apsolutno, ali uz prethodno upozorenje pre snimanja. Ne verujem da je Jugoslavova ideja bila da smesti Medojevicu, ali je na kraju tako izgledalo.

bane

pre 14 godina

ajde sada svi da navijamo za jedne ili druge i da gulimo burek.sto ih ne nazovemo jednim imenom, svi su oni veliki lopovi a narodu je kao i uvek bacena koska.

sasa jokic

pre 14 godina

Cosic je napravio gresku sto nije dozvolio Medojevicu da direktno odgovori Suboticu na optuzbe. Ovako je veoma providno i pomalo nefer prema gostu, prvo da ga ne obavestite unapred i trazite odobrenje za direktno ukljucenje, drugo da mu ne dozvolite da direktno odgovori (Medojevic je dva puta trazio rec dok je Cane bio na vezi). U svakom slucaju dobro je da smo culi informaciju za Misu i Miska, medjutim malo me zarinjava ova tisina od strane zvanicnika i pored ovako jake optuzbe!

ljiljana

pre 14 godina

Ne moram mnogo da pisem, sve je rekao Psiholog. Samo jos da podrzim Jugoslava C, zgrozila sam se kad sam videla kako mu Ratko Knezevic porucuje (stvarno je nebitno sta ta individua prica) - i jos na ti! Po tome se moze bagra prepoznati, svi se tikaju.

Profesor

pre 14 godina

Zaista moram da prokomentarišem ovu situaciju iz sledećeg ugla. Da se kojim slučajem, ista ovakva emisija desila na nekoj crnogorskoj TV stanici, novinar bi bio proglašen od strane Medojevića i njegovih jednodimenzionalnih političkih saveznika kao 'plaćenik', 'izdajica', 'kriminalac', 'pripadnik tajne policije', isl. On i njegov prijatelj Knežević se čak usuđuju da ovakve optužbe iznesu na račun G.dina Ćosića, vrhunskog novinara. Ovo Vam govori o statusu koji Vaše kolege novinari, i svi koji analitički prate politiku imaju u Crnoj Gori. Oni ništa, ali slovima ništa ne smeju da govore protiv Medojevića i sličnih, jer istog trenutka bivaju etiketirani kao 'izdajice'. Drugim rečima, Medojević i njegovi istomišljenici ukidaju demokratiju u Crnoj Gori ne dozvoljavajući profesionalcima da rade svoj posao. Kritika usmerena protiv njih nije moguća, jer su oni na 'pravom' putu, i svako ko ih kritikuje jeste 'izdajica'. Ja sam lično od strane Medojevića prozvan da sam plaćenik Djukanovića, i sada kada vidim da je i G-din Ćosić za istu stvar optužen, osećam se mirno, čak i ponosno!

Тигрица

pre 14 godina

Мало се изгледа прерачунао г-дин Медојевић. Од лагане вечерње 'причаонице' намењене лаковерним бирачима испаде тврда прича без неке велике потпоре са истином где су сви против сваког. Остаје да се води ко ће бити пуштен низ воду.

Perke

pre 14 godina

Jedna nedoumica. Ako je emisija snimana ranije (kao sto je to uobicajeno za Cosicev intervju) kako je mogao da se javi Subotic bas u toku snimanja? Prosto mi je neverovatno da je islo uzivo.
Cini mi se da je ipak namesteno. Istina bilo je u korist javnosti.

Ay.s

pre 14 godina

Puna podrška Medojeviću. Milov klan je očigledno pustio duboke korene u svim državama okruženja i svim sferama života da mu se pod hitno mora stati na put.

Boris CG

pre 14 godina

O tome koliko je Medojević politički nedorastao, i pritom prilično opasan za investiranje, upravo se sada uvjeravaju oni koji su ga regrutovali. Javnost u CG to odavno zna i zato mu je podrška tolika kolika je. Naš je utisak da je nekim centrima u Srbiji trebao neko ko nije prepoznat po svom izraženom prosrpskom stavu kako bi ga mogli tajno pomagati i instalirati na vlasti u CG i to pritom ispred nosa provući Amerikancima i Englezima. Mislio je Medojević da je svaki medij u Srbiji pod kontrolom BIA i u funkciji kreiranja javnog mnjenja po ukusu aktuelnim vlastima. Pa kada se Medojević raspasao i počeo lagati ko na drugim medijima bio je šokiran što mu neko kvari šou suočavajući ga sa sopstvenim tvrdnjama. Štetu koju je juče načinio mentorima isti su pokušali da ublaže obezbjeđujući mu momentalni intervju Novostima. Reći za Jugoslava Ćosića, koji je prije samo par nedelja dobro iznervirao pitanjima inače pribranog Đukanovića, da je on njegov čovjek, vrhunac je Medojevićevog cirkusa.

Mrvica

pre 14 godina

Ma da. Cim se neko ne slaze sa njima, tipa "da svakako, sve je istina sto kazete", odmah je izdajnik, neko ga placa... Ova dvojica ne znaju da je ta fora izlizana. Bilo in devedesetih, kaskate momci, kaskate...

podzemni udari

pre 14 godina

Gospodin Medojevic nije pod prisilom bio u emisiji, tako da je istu mogao da napusti kad god je zeleo. Takodje mu je bilo ponudjeno da bira da li da se dozvoli ukljucenje ili ne, u cemu je onda problem?

Д. Карповић

pre 14 godina

Суботић се могао јавити из Црне Горе, тако да назове најпре пријатеља у Швајцарску. Овај успостави везу са Б92 централом, па испадне као да позив долази из Швајцарске, а фактички назива из Црне Горе.

Dejan NK

pre 14 godina

Sve i da su tacne price o Miskovicu i Beku, iza njihovih sumnjivih poslova koliko znam nisu stajale brojne likvidacije, kao iza ove ekipe Subotic, Djukanovic, Saric (Pukanic, Dusko Jovanovic, inspektori Zugic, Raspopovic, Bokan, Sekulic,,, i mogli bi nabrajati do sjutra).
Tradicionalne metode u tradicionalnoj Crnoj Gori:-)

Nađa

pre 14 godina

Šta je gospodin Medojević očekivao da samo njega pitaju a kakva je to razlika između njega i Subotića, jedan problematični političar i problematični biznismen baš lepo društvo. Očekujem da će nas mediji poštedeti ovakvih naklapanja i improvizovanih zaključaka kao da smo na pijaci i obojicu prepustiti pravosudnim organima pa nek dokazuju svoju "pravdu" i da prestanu da nam stalno serviraju Medojevićeva naklapanja, neka svoja saznanja isteruje u svojoj državi.

Gorki List

pre 14 godina

Auuu Medojevicu, on to napao tvoje cojstvo i junastvo pa si se prosto zbunio pa nisi znao sta da izustis. Idi kuci naostri sablju i pokri se usima.

Alek

pre 14 godina

Kod nas se to zove "Preusmeravanje dolaznih poziva", u engleskom govornom podrucju "Call Forwarding". To je ono kada nisi kod kuce a cekas vazan poziv, onda sve pozive prebacis na svoj mobilni telefon. A mobilni ti moze biti i u Abisiniji, cak i na Zabljaku ako te tamo nekako put nanese, poslom.

Trebao bi to znati Cosic a o Medojevicu da i ne govorim.

Eliot

pre 14 godina

Ha, ha, ha - Ratko Knezevic. Cime se taj covek uopste bavi da bi njegovo misljenje bilo ko u Srbiji uzeo za ozbiljno. Stvarno je neverovatno da sibicari i sitni prevaranti vise pokusavaju da nesto saopste gradjanima Srbije - kakve veze Ratko Knezevic ima sa Srbijom, bolje da smo zvali Robert de Nira da da izjavu - on bar misli lepo o Srbiji, ne mrzi je kao gosn Ratko.

Stara Srbija

pre 14 godina

I bas to rekao za Novosti kod svog drugara, po poreklu.
Koliko se secam njegov drugar Kadar je pre nekih nedelju dve objavio u Novostima imena zasluznih srpskih policajaca u akciji Balkanski ratnik.
Nego cije bese Novosti?
Ekipa se toliko pogubila da postaju smesni.
Jel to ona ekipa ista koja zari i pali Srbijom 65 godina?
Ajmo , umete vi to bolje , nista valjda toliko pogubljeni?

kuki

pre 14 godina

Nista mi nije jasno ali se iskreno bas nesto i ne trudim da prokuzim o čemu je reč i ko kome drži stranu. Mogu samo reći pravda je možda spora ali je sigurno dostižna.

Evropska Srbija

pre 14 godina

Namestaljka ili ne,
Bitno je da narod koji jos nije skapirao stvari sazna nesto.
Na sta je spala UDBO mafija , ponestalo para , ponestalo ideja sta ce i kako ce.
Nema vise nista lako hahah, pa ni foliranje neukog stanovnistva.
Dosta je bilo maltretiranja Srbije i srpskog stanovnistva od 45-e godina kada je ekipa usla u Srbiju .
Puno pozdrava za Cosica i B92!

dejan

pre 14 godina

Bravo Cosicu. A g-din Medojevic nek od sada gostuje u grand paradi. To su emisije za njega i njegovu partiju. Koju verovatno finansira od bakinih para?

ivan

pre 14 godina

Sva podrška Jugoslavu Ćosiću. Teško je danas u Srbiji naći novinara sa takvim integritetom ličnosti kao što je on. Šta su očekivali? Oni znaju kakav je Ćosić i da ne preza da postavlja najnezgodnija pitanja svojim sagovornicima. Najbolje bi bilo još da mu oni sastave spisak pitanja koja sme da postavlja. Kada je Kneževiću išao na noge u London to je sve bilo OK. Kada je Milu Đukanoviću postavljao nezgodna pitanja i to je bilo OK. Sada kada ste se vi našli u nebranom grožđu, sada ne valja.

Sve je to ista banda! I Milo i Cane i ovi drugi. Sve to treba da ide u aps! Očigledno se radi samo o borbi za vlast i novac. Istinu i pravdu ko šiša.

Srdjan

pre 14 godina

Podrska Cosicu i svim novinarima koji odgovorno rade svoj posao ...

Inace smucili su mi se ovi mafijasi i politicari iz CRNE GORE i ko je sa kim i ko koga placa i koliko su droge preterali i gde se kriju .....

Kad cemo poceti da ih tretiramo kao i sve ostale strance ?

Ko im u Srbiji daje nasa drzavljanstva ?
Ko im je omogucio da kupuju nekretnine (jedini stranci sa tom privilegijom) ?

Ko pokusava da ekonomski sunovrati Srbiju uvlacenjem u posao oko kupovine CRNOGORSKE Luke Bar (plus pruga i auto put) ????
(To ce biti tema za naredni Insajder i Cosica)

Marko

pre 14 godina

Ju, ju, ju! Pa šta će sada Medojević - već danima priča jednu priču, kada mu se ponude kontarargumetni -- evo, vidite, gosn Medojeviću, izgleda da malo ne pričate istinu, Subotić NIJE u Crnoj Gori -- e onda su svi krivi što ne potpiru njegovu priču. Mislim, Medojević očigledno očekuje potporu za svaku priču koju on plasira a koja treba da ukaže na kriminalizaciju Crne Gore a kojom on zapravo pokušava u CG da prikupi političke poene.

Tvoja generacija iz IX BG gimnazije

pre 14 godina

Istina mora da se sazna, i saznace se! Ovde nisu u igri samo Djukanovic, Cane, Miskovic, Beko, nego i Tadic, Kostunica, Ceda Jovanovic....Samo neka se odmotava, i red je vise! Samo napred JUGOSLAVE, napred NOVINARI! Nadovezite se na pricu!!

Danko

pre 14 godina

Optuzuje Cosica? Pa zasto ga nisi optuzio u emisiji !?
Bravo Cosicu, bravo legendo! Ovakvi ljudi kao sto je Cosic prave kakav takav balans izmedju zla i dobra u ovoj drzavi! Da je vise takvih ljudi, koji su spremni da stavljaju glavu u torbu, bilo bi nam mnogo bolje!

Psiholog

pre 14 godina

Ne znam zasto vasa televizija uopste poziva razne Medojevice i daje im prostor i vreme u najgledanijem terminu. Bolje da prikazete neku englesku dokumentarnu seriju kao sto je ona o Drugom sveskom ratu u koloru nego da slusamo ovo bulaznjenje.. takvim licnostima sto vise prostora dajete, to im sve vise masta buja. To je jedinstven slucaj u svetu da poslanik iz jedne zemlje, kampanju za lokalne izbore u toj zemlji na cijoj je listi vodi u drugoj zemlji..Pa sa takvim "neprijateljima" Djukanovicu zaista nisu potrebni "prijatelji"...I sta nas uostalom u Srbiji briga za Crnu Goru, pa ta je prica zavrsena, neka oni sami resavaju svoje probleme. Sto se mi vise u to "mesamo" to samo vise sebe udaljavamo i izolujemo.. Treba da se okrenemo mi Srbiji, dajte da vidimo gde se ovde droga svercuje, ko sve kupuje sta po nasoj zemlji od droge i ko stoji iza raznih narko bosova...Necete mi reci valjda da je Djukanovic omogucio Saricu da preko Agencije kupuje firme po Srbiji i da je uticao na Upravu za borbu protiv finansijskih zloupotreba i sprecavanje pranja novca da ne kontrolisu transakcije koje je Saric radio?

Lazar Špalaver, Nikšić

pre 14 godina

Ako stavimo na istu vagu Djukanovića, Medojevića, Kneževića, Subotića ne znam ko bi pretegao.
Lazar Špalaver, Nikšić

Zorica

pre 14 godina

Moram da dodam.
Cinjenica da je ovaj intervju u noci posle TV emisije dat Novostima vise potvrdjuje Suboticeve optuzbe, nego sto ih sadrzaj intervjua demantuje?

simbol

pre 14 godina

Knežević i Medojević kao UDBA-ini glasnogovornici koji su imali otvorena sva vrata u beogradskoj štampi, sada su se prvi put suočili da se čuju i drugačija mišljenja. I za to je naravno kriv B92 što je kao objektivan i profesionalan medij pružio priliku da se čuju i drugačija mišljenja. Sada će krenuti lavina napada na B92, da se ne odgovori na osnovno pitanje: gde je centar kriminala u Srbiji, i ko je "KAPO"?

MUKNAVI

pre 14 godina

Obadaju se oni i tumbetaju, po Srbiji od 1945..ovo je treca genaracija, potekla od udbasa i crvenih zobavaca iz Crne Gore, a u kolu s` njima, pripomaze i muljeta domaca bagra i lopina. ..Eno im brate, njihove drzave, pa nek se jednom vec spakuju, i gostuju na njihovim televizija, i ostave Srbiju na miru.

disident

pre 14 godina

Ovo dodje kao porodicna svadja - svadjaju se sinovi i unuci zasluznih drugova komunista. A izgleda i da je neko od njih udario tamo gde se do sada nije smelo udarati kad ovoliko istresaju prljav ves.
U svakom slucaju eto nama jos jedne gala zabave da prekratimo ovo krizno vreme.

Danko

pre 14 godina

Optuzuje Cosica? Pa zasto ga nisi optuzio u emisiji !?
Bravo Cosicu, bravo legendo! Ovakvi ljudi kao sto je Cosic prave kakav takav balans izmedju zla i dobra u ovoj drzavi! Da je vise takvih ljudi, koji su spremni da stavljaju glavu u torbu, bilo bi nam mnogo bolje!

Zorica

pre 14 godina

Moram da dodam.
Cinjenica da je ovaj intervju u noci posle TV emisije dat Novostima vise potvrdjuje Suboticeve optuzbe, nego sto ih sadrzaj intervjua demantuje?

Marko

pre 14 godina

Ju, ju, ju! Pa šta će sada Medojević - već danima priča jednu priču, kada mu se ponude kontarargumetni -- evo, vidite, gosn Medojeviću, izgleda da malo ne pričate istinu, Subotić NIJE u Crnoj Gori -- e onda su svi krivi što ne potpiru njegovu priču. Mislim, Medojević očigledno očekuje potporu za svaku priču koju on plasira a koja treba da ukaže na kriminalizaciju Crne Gore a kojom on zapravo pokušava u CG da prikupi političke poene.

simbol

pre 14 godina

Knežević i Medojević kao UDBA-ini glasnogovornici koji su imali otvorena sva vrata u beogradskoj štampi, sada su se prvi put suočili da se čuju i drugačija mišljenja. I za to je naravno kriv B92 što je kao objektivan i profesionalan medij pružio priliku da se čuju i drugačija mišljenja. Sada će krenuti lavina napada na B92, da se ne odgovori na osnovno pitanje: gde je centar kriminala u Srbiji, i ko je "KAPO"?

Tvoja generacija iz IX BG gimnazije

pre 14 godina

Istina mora da se sazna, i saznace se! Ovde nisu u igri samo Djukanovic, Cane, Miskovic, Beko, nego i Tadic, Kostunica, Ceda Jovanovic....Samo neka se odmotava, i red je vise! Samo napred JUGOSLAVE, napred NOVINARI! Nadovezite se na pricu!!

Psiholog

pre 14 godina

Ne znam zasto vasa televizija uopste poziva razne Medojevice i daje im prostor i vreme u najgledanijem terminu. Bolje da prikazete neku englesku dokumentarnu seriju kao sto je ona o Drugom sveskom ratu u koloru nego da slusamo ovo bulaznjenje.. takvim licnostima sto vise prostora dajete, to im sve vise masta buja. To je jedinstven slucaj u svetu da poslanik iz jedne zemlje, kampanju za lokalne izbore u toj zemlji na cijoj je listi vodi u drugoj zemlji..Pa sa takvim "neprijateljima" Djukanovicu zaista nisu potrebni "prijatelji"...I sta nas uostalom u Srbiji briga za Crnu Goru, pa ta je prica zavrsena, neka oni sami resavaju svoje probleme. Sto se mi vise u to "mesamo" to samo vise sebe udaljavamo i izolujemo.. Treba da se okrenemo mi Srbiji, dajte da vidimo gde se ovde droga svercuje, ko sve kupuje sta po nasoj zemlji od droge i ko stoji iza raznih narko bosova...Necete mi reci valjda da je Djukanovic omogucio Saricu da preko Agencije kupuje firme po Srbiji i da je uticao na Upravu za borbu protiv finansijskih zloupotreba i sprecavanje pranja novca da ne kontrolisu transakcije koje je Saric radio?

MUKNAVI

pre 14 godina

Obadaju se oni i tumbetaju, po Srbiji od 1945..ovo je treca genaracija, potekla od udbasa i crvenih zobavaca iz Crne Gore, a u kolu s` njima, pripomaze i muljeta domaca bagra i lopina. ..Eno im brate, njihove drzave, pa nek se jednom vec spakuju, i gostuju na njihovim televizija, i ostave Srbiju na miru.

dejan

pre 14 godina

Bravo Cosicu. A g-din Medojevic nek od sada gostuje u grand paradi. To su emisije za njega i njegovu partiju. Koju verovatno finansira od bakinih para?

Evropska Srbija

pre 14 godina

Namestaljka ili ne,
Bitno je da narod koji jos nije skapirao stvari sazna nesto.
Na sta je spala UDBO mafija , ponestalo para , ponestalo ideja sta ce i kako ce.
Nema vise nista lako hahah, pa ni foliranje neukog stanovnistva.
Dosta je bilo maltretiranja Srbije i srpskog stanovnistva od 45-e godina kada je ekipa usla u Srbiju .
Puno pozdrava za Cosica i B92!

bane

pre 14 godina

ajde sada svi da navijamo za jedne ili druge i da gulimo burek.sto ih ne nazovemo jednim imenom, svi su oni veliki lopovi a narodu je kao i uvek bacena koska.

Boris CG

pre 14 godina

O tome koliko je Medojević politički nedorastao, i pritom prilično opasan za investiranje, upravo se sada uvjeravaju oni koji su ga regrutovali. Javnost u CG to odavno zna i zato mu je podrška tolika kolika je. Naš je utisak da je nekim centrima u Srbiji trebao neko ko nije prepoznat po svom izraženom prosrpskom stavu kako bi ga mogli tajno pomagati i instalirati na vlasti u CG i to pritom ispred nosa provući Amerikancima i Englezima. Mislio je Medojević da je svaki medij u Srbiji pod kontrolom BIA i u funkciji kreiranja javnog mnjenja po ukusu aktuelnim vlastima. Pa kada se Medojević raspasao i počeo lagati ko na drugim medijima bio je šokiran što mu neko kvari šou suočavajući ga sa sopstvenim tvrdnjama. Štetu koju je juče načinio mentorima isti su pokušali da ublaže obezbjeđujući mu momentalni intervju Novostima. Reći za Jugoslava Ćosića, koji je prije samo par nedelja dobro iznervirao pitanjima inače pribranog Đukanovića, da je on njegov čovjek, vrhunac je Medojevićevog cirkusa.

Srdjan

pre 14 godina

Podrska Cosicu i svim novinarima koji odgovorno rade svoj posao ...

Inace smucili su mi se ovi mafijasi i politicari iz CRNE GORE i ko je sa kim i ko koga placa i koliko su droge preterali i gde se kriju .....

Kad cemo poceti da ih tretiramo kao i sve ostale strance ?

Ko im u Srbiji daje nasa drzavljanstva ?
Ko im je omogucio da kupuju nekretnine (jedini stranci sa tom privilegijom) ?

Ko pokusava da ekonomski sunovrati Srbiju uvlacenjem u posao oko kupovine CRNOGORSKE Luke Bar (plus pruga i auto put) ????
(To ce biti tema za naredni Insajder i Cosica)

kuki

pre 14 godina

Nista mi nije jasno ali se iskreno bas nesto i ne trudim da prokuzim o čemu je reč i ko kome drži stranu. Mogu samo reći pravda je možda spora ali je sigurno dostižna.

Alek

pre 14 godina

Kod nas se to zove "Preusmeravanje dolaznih poziva", u engleskom govornom podrucju "Call Forwarding". To je ono kada nisi kod kuce a cekas vazan poziv, onda sve pozive prebacis na svoj mobilni telefon. A mobilni ti moze biti i u Abisiniji, cak i na Zabljaku ako te tamo nekako put nanese, poslom.

Trebao bi to znati Cosic a o Medojevicu da i ne govorim.

sasa jokic

pre 14 godina

Cosic je napravio gresku sto nije dozvolio Medojevicu da direktno odgovori Suboticu na optuzbe. Ovako je veoma providno i pomalo nefer prema gostu, prvo da ga ne obavestite unapred i trazite odobrenje za direktno ukljucenje, drugo da mu ne dozvolite da direktno odgovori (Medojevic je dva puta trazio rec dok je Cane bio na vezi). U svakom slucaju dobro je da smo culi informaciju za Misu i Miska, medjutim malo me zarinjava ova tisina od strane zvanicnika i pored ovako jake optuzbe!

Eliot

pre 14 godina

Ha, ha, ha - Ratko Knezevic. Cime se taj covek uopste bavi da bi njegovo misljenje bilo ko u Srbiji uzeo za ozbiljno. Stvarno je neverovatno da sibicari i sitni prevaranti vise pokusavaju da nesto saopste gradjanima Srbije - kakve veze Ratko Knezevic ima sa Srbijom, bolje da smo zvali Robert de Nira da da izjavu - on bar misli lepo o Srbiji, ne mrzi je kao gosn Ratko.

Gorki List

pre 14 godina

Auuu Medojevicu, on to napao tvoje cojstvo i junastvo pa si se prosto zbunio pa nisi znao sta da izustis. Idi kuci naostri sablju i pokri se usima.

podzemni udari

pre 14 godina

Gospodin Medojevic nije pod prisilom bio u emisiji, tako da je istu mogao da napusti kad god je zeleo. Takodje mu je bilo ponudjeno da bira da li da se dozvoli ukljucenje ili ne, u cemu je onda problem?

ljiljana

pre 14 godina

Ne moram mnogo da pisem, sve je rekao Psiholog. Samo jos da podrzim Jugoslava C, zgrozila sam se kad sam videla kako mu Ratko Knezevic porucuje (stvarno je nebitno sta ta individua prica) - i jos na ti! Po tome se moze bagra prepoznati, svi se tikaju.

Тигрица

pre 14 godina

Мало се изгледа прерачунао г-дин Медојевић. Од лагане вечерње 'причаонице' намењене лаковерним бирачима испаде тврда прича без неке велике потпоре са истином где су сви против сваког. Остаје да се води ко ће бити пуштен низ воду.

Vidar

pre 14 godina

... a zasto plemeniti Cosic nije iskoristio priliku da pita Caneta odakle mu 50 miliona evra koje je navodno dao Misku i Beku... kakvu poruku javnosti salje Cosic ako ekskluzivno dozvoljava kriminalcu da se uzivo javi u emisiju? zasto nismo culi ni jedno skakljivo pitanje Cosica upuceno Canetu?

ivan

pre 14 godina

Sva podrška Jugoslavu Ćosiću. Teško je danas u Srbiji naći novinara sa takvim integritetom ličnosti kao što je on. Šta su očekivali? Oni znaju kakav je Ćosić i da ne preza da postavlja najnezgodnija pitanja svojim sagovornicima. Najbolje bi bilo još da mu oni sastave spisak pitanja koja sme da postavlja. Kada je Kneževiću išao na noge u London to je sve bilo OK. Kada je Milu Đukanoviću postavljao nezgodna pitanja i to je bilo OK. Sada kada ste se vi našli u nebranom grožđu, sada ne valja.

Sve je to ista banda! I Milo i Cane i ovi drugi. Sve to treba da ide u aps! Očigledno se radi samo o borbi za vlast i novac. Istinu i pravdu ko šiša.

Mrvica

pre 14 godina

Ma da. Cim se neko ne slaze sa njima, tipa "da svakako, sve je istina sto kazete", odmah je izdajnik, neko ga placa... Ova dvojica ne znaju da je ta fora izlizana. Bilo in devedesetih, kaskate momci, kaskate...

Ay.s

pre 14 godina

Puna podrška Medojeviću. Milov klan je očigledno pustio duboke korene u svim državama okruženja i svim sferama života da mu se pod hitno mora stati na put.

Stara Srbija

pre 14 godina

I bas to rekao za Novosti kod svog drugara, po poreklu.
Koliko se secam njegov drugar Kadar je pre nekih nedelju dve objavio u Novostima imena zasluznih srpskih policajaca u akciji Balkanski ratnik.
Nego cije bese Novosti?
Ekipa se toliko pogubila da postaju smesni.
Jel to ona ekipa ista koja zari i pali Srbijom 65 godina?
Ajmo , umete vi to bolje , nista valjda toliko pogubljeni?

Dejan NK

pre 14 godina

Sve i da su tacne price o Miskovicu i Beku, iza njihovih sumnjivih poslova koliko znam nisu stajale brojne likvidacije, kao iza ove ekipe Subotic, Djukanovic, Saric (Pukanic, Dusko Jovanovic, inspektori Zugic, Raspopovic, Bokan, Sekulic,,, i mogli bi nabrajati do sjutra).
Tradicionalne metode u tradicionalnoj Crnoj Gori:-)

Profesor

pre 14 godina

Zaista moram da prokomentarišem ovu situaciju iz sledećeg ugla. Da se kojim slučajem, ista ovakva emisija desila na nekoj crnogorskoj TV stanici, novinar bi bio proglašen od strane Medojevića i njegovih jednodimenzionalnih političkih saveznika kao 'plaćenik', 'izdajica', 'kriminalac', 'pripadnik tajne policije', isl. On i njegov prijatelj Knežević se čak usuđuju da ovakve optužbe iznesu na račun G.dina Ćosića, vrhunskog novinara. Ovo Vam govori o statusu koji Vaše kolege novinari, i svi koji analitički prate politiku imaju u Crnoj Gori. Oni ništa, ali slovima ništa ne smeju da govore protiv Medojevića i sličnih, jer istog trenutka bivaju etiketirani kao 'izdajice'. Drugim rečima, Medojević i njegovi istomišljenici ukidaju demokratiju u Crnoj Gori ne dozvoljavajući profesionalcima da rade svoj posao. Kritika usmerena protiv njih nije moguća, jer su oni na 'pravom' putu, i svako ko ih kritikuje jeste 'izdajica'. Ja sam lično od strane Medojevića prozvan da sam plaćenik Djukanovića, i sada kada vidim da je i G-din Ćosić za istu stvar optužen, osećam se mirno, čak i ponosno!

Cale

pre 14 godina

Uz svo duzno postovanje prema Jugoslavu i uz prezir i prema Suboticu a i prema Medojevicu iz cistog ne razumevanja svih tih odnosa i ko tu kome i sta, moram da primetim da dorektno ukljucenje Subotica nije bilo fer jer jedan ucesnik tog razgovora (Subotic) ima ogromnu prednost u suceljavanju. On zna sta ce da se desi i ima vremena da se pripremi i maksimalno iskoristi faktor iznenadjenja. Medojevic je izgledao zatecen, sto je svakako i bio. Moje misljenje, suceljavanje - apsolutno, ali uz prethodno upozorenje pre snimanja. Ne verujem da je Jugoslavova ideja bila da smesti Medojevicu, ali je na kraju tako izgledalo.

Д. Карповић

pre 14 godina

Суботић се могао јавити из Црне Горе, тако да назове најпре пријатеља у Швајцарску. Овај успостави везу са Б92 централом, па испадне као да позив долази из Швајцарске, а фактички назива из Црне Горе.

Nađa

pre 14 godina

Šta je gospodin Medojević očekivao da samo njega pitaju a kakva je to razlika između njega i Subotića, jedan problematični političar i problematični biznismen baš lepo društvo. Očekujem da će nas mediji poštedeti ovakvih naklapanja i improvizovanih zaključaka kao da smo na pijaci i obojicu prepustiti pravosudnim organima pa nek dokazuju svoju "pravdu" i da prestanu da nam stalno serviraju Medojevićeva naklapanja, neka svoja saznanja isteruje u svojoj državi.

bezimena

pre 14 godina

Bravo za J.Ćosića koji na izuzetno inteligentan način sklanja kamen po kamen i otkriva zmije!

p.s. Medojević može samo da sikće:)))

manojlo

pre 14 godina

29.02.2008 godine „Die Presse“ u Becu objavljuje prilog u vezi s skandalom prilikom privatizacije Luke Beograd. Miroslav Miskovic, inace jedno vrjeme podpredsjednik vlade za vrjeme Milosevicevog rezima, zajedno s bivsim Ministrom za privatizaciju Republike Srbije Milanom Beko, kupuje za 50 miliona dolara 220 hektara industrijskog zemljista Luke Beograd. Nakon toga je izmjenjen prostorni plan grada, te je to zemljiste na brzinu proglaseno gradjevinskim. Rjec je o ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu. Na taj „cudotvoran“ nacin je skocila vrjednost tog zemljista za preko milijardu dolara.

Gordana

pre 14 godina

A zašto ne bi mogli da čujemo Subotića? Zašto mu ne dati šansu da kaže i dokaže to što ima? Ili demokrate starog kova misle da je bolje da mu se sudi, a sudjenje da bude proglašeno za državnu tajnu, kao i većina takvih? Samo ono sudjenje Kneževiću iz Zrenjanina nije bilo zatvoreno za javnost, pa se srušila čitava konstrukcija optužnice. E demokrate, demokrate... Kad se setim svih pisanja i izjava Medojevića o Đinđiću, odmah mi je jasan njegov kredibilitet, i svih onih koji ga brane i štite.

Perke

pre 14 godina

Jedna nedoumica. Ako je emisija snimana ranije (kao sto je to uobicajeno za Cosicev intervju) kako je mogao da se javi Subotic bas u toku snimanja? Prosto mi je neverovatno da je islo uzivo.
Cini mi se da je ipak namesteno. Istina bilo je u korist javnosti.

Sta ovo bi?

pre 14 godina

Neko je VRLO POMOGAO SUBOTICU DA ispadne dobar momak i, da, eto, posto nam je otkrio krucijalnu tajnu, zaboravimo sve sto je u zivotu radio i pocnemo da navijamo za njega. Moguce da je onoj dvojici i dao 50 miliona evra. Sta je to za njega! Mogu da zamislim koliko je tek politicarima davao a, kako mi se "javlja" bogami i medijima... O policiji ni rec... Elem trojica se nesto nisu sporazumela, a posto smo mi trenutno besni na sve zivo, bacio nam je parce trule koske da se omrsimo. I, mi eto radosno zamahasmo repovima, kao ovi nasi ulicni klerovi... Sve u svemu, svi su oni isti. No, zasto je Cosic - koji nije ni malo nevest - da bi cuo i drugu stranu, dozvolio taj mali rafalni istup, tesko da mi je jasno (sem sto ne zelim da verujem u ista ruzno, posto sam fan Cosica). Ako je zeleo, mogao se sa oba aktera dogovoriti da zajedno ucestvuju u dijalogu, cak i kad je Cane, eto u Svici. Mogao je otputovati do Subotica i napraviti ceo intervju za sledeci put. Ovako, SENKA JE PALA I TU SE OVAJ CIN ZAVRSIO.

disident

pre 14 godina

Ovo dodje kao porodicna svadja - svadjaju se sinovi i unuci zasluznih drugova komunista. A izgleda i da je neko od njih udario tamo gde se do sada nije smelo udarati kad ovoliko istresaju prljav ves.
U svakom slucaju eto nama jos jedne gala zabave da prekratimo ovo krizno vreme.

Lazar Špalaver, Nikšić

pre 14 godina

Ako stavimo na istu vagu Djukanovića, Medojevića, Kneževića, Subotića ne znam ko bi pretegao.
Lazar Špalaver, Nikšić

Cale

pre 14 godina

Pre prvog javljanja sam samo odgledao segment u kome se razgovora sa Suboticem ali nisam gledao uvod emisije. Izvanjivam se Jugoslavu, postupio je potpuno ispravno i eticki. A Medojevic mi sada izgelda kao neko ko je do guse u svemu tome sa njima. Jugoslave izvini, a ostali laku noc!

pam

pre 14 godina

Ne razumem zasto se javljaju Luka i Novosti da pricaju o parama kojima su kupljeni. Da li neko u Novostima zna cije su pare? Ova reagovanja neprozvanih Novosti i Luke isti su kao da vam neko pozajmi pare da kupite auto, a kada policija postavi pitanje cijim parama ste kupili, javi se "Mercedes" i kaze- pare su cciste.
Otkuda tolika nervoza kod "trecih lica"?

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 14 godina

To bi se u nekadasnjem zargonu njegovih mentora reklo "ne slazem se s pitanjem!" Jos ranije, govorilo se "Zaustavite tog Rojtersa!" A u "Majstoru i Margariti" zvalo se "komad s raskrinkavanjem".

Иван-Ниш

pre 14 godina

Дај бре Медојевићу немој да се уклапаш у балкански клише. Као да се трудиш да се на крају заврши причом "ма сви су они исти". Ценио сам га као јединог политичара у ЦГ који ми је личио на нормалног и није био у једном од два табора који и нису били икакав избор. У овом случају се није тренутно снашао... То важи и за овог "бизнисмена" Кнежевића.

Ay.s

pre 14 godina

Puna podrška Medojeviću. Milov klan je očigledno pustio duboke korene u svim državama okruženja i svim sferama života da mu se pod hitno mora stati na put.

Marko

pre 14 godina

Ju, ju, ju! Pa šta će sada Medojević - već danima priča jednu priču, kada mu se ponude kontarargumetni -- evo, vidite, gosn Medojeviću, izgleda da malo ne pričate istinu, Subotić NIJE u Crnoj Gori -- e onda su svi krivi što ne potpiru njegovu priču. Mislim, Medojević očigledno očekuje potporu za svaku priču koju on plasira a koja treba da ukaže na kriminalizaciju Crne Gore a kojom on zapravo pokušava u CG da prikupi političke poene.

Danko

pre 14 godina

Optuzuje Cosica? Pa zasto ga nisi optuzio u emisiji !?
Bravo Cosicu, bravo legendo! Ovakvi ljudi kao sto je Cosic prave kakav takav balans izmedju zla i dobra u ovoj drzavi! Da je vise takvih ljudi, koji su spremni da stavljaju glavu u torbu, bilo bi nam mnogo bolje!

Perke

pre 14 godina

Jedna nedoumica. Ako je emisija snimana ranije (kao sto je to uobicajeno za Cosicev intervju) kako je mogao da se javi Subotic bas u toku snimanja? Prosto mi je neverovatno da je islo uzivo.
Cini mi se da je ipak namesteno. Istina bilo je u korist javnosti.

Д. Карповић

pre 14 godina

Суботић се могао јавити из Црне Горе, тако да назове најпре пријатеља у Швајцарску. Овај успостави везу са Б92 централом, па испадне као да позив долази из Швајцарске, а фактички назива из Црне Горе.

simbol

pre 14 godina

Knežević i Medojević kao UDBA-ini glasnogovornici koji su imali otvorena sva vrata u beogradskoj štampi, sada su se prvi put suočili da se čuju i drugačija mišljenja. I za to je naravno kriv B92 što je kao objektivan i profesionalan medij pružio priliku da se čuju i drugačija mišljenja. Sada će krenuti lavina napada na B92, da se ne odgovori na osnovno pitanje: gde je centar kriminala u Srbiji, i ko je "KAPO"?

Vidar

pre 14 godina

... a zasto plemeniti Cosic nije iskoristio priliku da pita Caneta odakle mu 50 miliona evra koje je navodno dao Misku i Beku... kakvu poruku javnosti salje Cosic ako ekskluzivno dozvoljava kriminalcu da se uzivo javi u emisiju? zasto nismo culi ni jedno skakljivo pitanje Cosica upuceno Canetu?

Sta ovo bi?

pre 14 godina

Neko je VRLO POMOGAO SUBOTICU DA ispadne dobar momak i, da, eto, posto nam je otkrio krucijalnu tajnu, zaboravimo sve sto je u zivotu radio i pocnemo da navijamo za njega. Moguce da je onoj dvojici i dao 50 miliona evra. Sta je to za njega! Mogu da zamislim koliko je tek politicarima davao a, kako mi se "javlja" bogami i medijima... O policiji ni rec... Elem trojica se nesto nisu sporazumela, a posto smo mi trenutno besni na sve zivo, bacio nam je parce trule koske da se omrsimo. I, mi eto radosno zamahasmo repovima, kao ovi nasi ulicni klerovi... Sve u svemu, svi su oni isti. No, zasto je Cosic - koji nije ni malo nevest - da bi cuo i drugu stranu, dozvolio taj mali rafalni istup, tesko da mi je jasno (sem sto ne zelim da verujem u ista ruzno, posto sam fan Cosica). Ako je zeleo, mogao se sa oba aktera dogovoriti da zajedno ucestvuju u dijalogu, cak i kad je Cane, eto u Svici. Mogao je otputovati do Subotica i napraviti ceo intervju za sledeci put. Ovako, SENKA JE PALA I TU SE OVAJ CIN ZAVRSIO.

Cale

pre 14 godina

Uz svo duzno postovanje prema Jugoslavu i uz prezir i prema Suboticu a i prema Medojevicu iz cistog ne razumevanja svih tih odnosa i ko tu kome i sta, moram da primetim da dorektno ukljucenje Subotica nije bilo fer jer jedan ucesnik tog razgovora (Subotic) ima ogromnu prednost u suceljavanju. On zna sta ce da se desi i ima vremena da se pripremi i maksimalno iskoristi faktor iznenadjenja. Medojevic je izgledao zatecen, sto je svakako i bio. Moje misljenje, suceljavanje - apsolutno, ali uz prethodno upozorenje pre snimanja. Ne verujem da je Jugoslavova ideja bila da smesti Medojevicu, ali je na kraju tako izgledalo.

Dejan NK

pre 14 godina

Sve i da su tacne price o Miskovicu i Beku, iza njihovih sumnjivih poslova koliko znam nisu stajale brojne likvidacije, kao iza ove ekipe Subotic, Djukanovic, Saric (Pukanic, Dusko Jovanovic, inspektori Zugic, Raspopovic, Bokan, Sekulic,,, i mogli bi nabrajati do sjutra).
Tradicionalne metode u tradicionalnoj Crnoj Gori:-)

Alek

pre 14 godina

Kod nas se to zove "Preusmeravanje dolaznih poziva", u engleskom govornom podrucju "Call Forwarding". To je ono kada nisi kod kuce a cekas vazan poziv, onda sve pozive prebacis na svoj mobilni telefon. A mobilni ti moze biti i u Abisiniji, cak i na Zabljaku ako te tamo nekako put nanese, poslom.

Trebao bi to znati Cosic a o Medojevicu da i ne govorim.

dejan

pre 14 godina

Bravo Cosicu. A g-din Medojevic nek od sada gostuje u grand paradi. To su emisije za njega i njegovu partiju. Koju verovatno finansira od bakinih para?

sasa jokic

pre 14 godina

Cosic je napravio gresku sto nije dozvolio Medojevicu da direktno odgovori Suboticu na optuzbe. Ovako je veoma providno i pomalo nefer prema gostu, prvo da ga ne obavestite unapred i trazite odobrenje za direktno ukljucenje, drugo da mu ne dozvolite da direktno odgovori (Medojevic je dva puta trazio rec dok je Cane bio na vezi). U svakom slucaju dobro je da smo culi informaciju za Misu i Miska, medjutim malo me zarinjava ova tisina od strane zvanicnika i pored ovako jake optuzbe!

Boris CG

pre 14 godina

O tome koliko je Medojević politički nedorastao, i pritom prilično opasan za investiranje, upravo se sada uvjeravaju oni koji su ga regrutovali. Javnost u CG to odavno zna i zato mu je podrška tolika kolika je. Naš je utisak da je nekim centrima u Srbiji trebao neko ko nije prepoznat po svom izraženom prosrpskom stavu kako bi ga mogli tajno pomagati i instalirati na vlasti u CG i to pritom ispred nosa provući Amerikancima i Englezima. Mislio je Medojević da je svaki medij u Srbiji pod kontrolom BIA i u funkciji kreiranja javnog mnjenja po ukusu aktuelnim vlastima. Pa kada se Medojević raspasao i počeo lagati ko na drugim medijima bio je šokiran što mu neko kvari šou suočavajući ga sa sopstvenim tvrdnjama. Štetu koju je juče načinio mentorima isti su pokušali da ublaže obezbjeđujući mu momentalni intervju Novostima. Reći za Jugoslava Ćosića, koji je prije samo par nedelja dobro iznervirao pitanjima inače pribranog Đukanovića, da je on njegov čovjek, vrhunac je Medojevićevog cirkusa.

bezimena

pre 14 godina

Bravo za J.Ćosića koji na izuzetno inteligentan način sklanja kamen po kamen i otkriva zmije!

p.s. Medojević može samo da sikće:)))

Srdjan

pre 14 godina

Podrska Cosicu i svim novinarima koji odgovorno rade svoj posao ...

Inace smucili su mi se ovi mafijasi i politicari iz CRNE GORE i ko je sa kim i ko koga placa i koliko su droge preterali i gde se kriju .....

Kad cemo poceti da ih tretiramo kao i sve ostale strance ?

Ko im u Srbiji daje nasa drzavljanstva ?
Ko im je omogucio da kupuju nekretnine (jedini stranci sa tom privilegijom) ?

Ko pokusava da ekonomski sunovrati Srbiju uvlacenjem u posao oko kupovine CRNOGORSKE Luke Bar (plus pruga i auto put) ????
(To ce biti tema za naredni Insajder i Cosica)

Profesor

pre 14 godina

Zaista moram da prokomentarišem ovu situaciju iz sledećeg ugla. Da se kojim slučajem, ista ovakva emisija desila na nekoj crnogorskoj TV stanici, novinar bi bio proglašen od strane Medojevića i njegovih jednodimenzionalnih političkih saveznika kao 'plaćenik', 'izdajica', 'kriminalac', 'pripadnik tajne policije', isl. On i njegov prijatelj Knežević se čak usuđuju da ovakve optužbe iznesu na račun G.dina Ćosića, vrhunskog novinara. Ovo Vam govori o statusu koji Vaše kolege novinari, i svi koji analitički prate politiku imaju u Crnoj Gori. Oni ništa, ali slovima ništa ne smeju da govore protiv Medojevića i sličnih, jer istog trenutka bivaju etiketirani kao 'izdajice'. Drugim rečima, Medojević i njegovi istomišljenici ukidaju demokratiju u Crnoj Gori ne dozvoljavajući profesionalcima da rade svoj posao. Kritika usmerena protiv njih nije moguća, jer su oni na 'pravom' putu, i svako ko ih kritikuje jeste 'izdajica'. Ja sam lično od strane Medojevića prozvan da sam plaćenik Djukanovića, i sada kada vidim da je i G-din Ćosić za istu stvar optužen, osećam se mirno, čak i ponosno!

ivan

pre 14 godina

Sva podrška Jugoslavu Ćosiću. Teško je danas u Srbiji naći novinara sa takvim integritetom ličnosti kao što je on. Šta su očekivali? Oni znaju kakav je Ćosić i da ne preza da postavlja najnezgodnija pitanja svojim sagovornicima. Najbolje bi bilo još da mu oni sastave spisak pitanja koja sme da postavlja. Kada je Kneževiću išao na noge u London to je sve bilo OK. Kada je Milu Đukanoviću postavljao nezgodna pitanja i to je bilo OK. Sada kada ste se vi našli u nebranom grožđu, sada ne valja.

Sve je to ista banda! I Milo i Cane i ovi drugi. Sve to treba da ide u aps! Očigledno se radi samo o borbi za vlast i novac. Istinu i pravdu ko šiša.

ljiljana

pre 14 godina

Ne moram mnogo da pisem, sve je rekao Psiholog. Samo jos da podrzim Jugoslava C, zgrozila sam se kad sam videla kako mu Ratko Knezevic porucuje (stvarno je nebitno sta ta individua prica) - i jos na ti! Po tome se moze bagra prepoznati, svi se tikaju.

Tvoja generacija iz IX BG gimnazije

pre 14 godina

Istina mora da se sazna, i saznace se! Ovde nisu u igri samo Djukanovic, Cane, Miskovic, Beko, nego i Tadic, Kostunica, Ceda Jovanovic....Samo neka se odmotava, i red je vise! Samo napred JUGOSLAVE, napred NOVINARI! Nadovezite se na pricu!!

Gorki List

pre 14 godina

Auuu Medojevicu, on to napao tvoje cojstvo i junastvo pa si se prosto zbunio pa nisi znao sta da izustis. Idi kuci naostri sablju i pokri se usima.

Тигрица

pre 14 godina

Мало се изгледа прерачунао г-дин Медојевић. Од лагане вечерње 'причаонице' намењене лаковерним бирачима испаде тврда прича без неке велике потпоре са истином где су сви против сваког. Остаје да се води ко ће бити пуштен низ воду.

Zorica

pre 14 godina

Moram da dodam.
Cinjenica da je ovaj intervju u noci posle TV emisije dat Novostima vise potvrdjuje Suboticeve optuzbe, nego sto ih sadrzaj intervjua demantuje?

Psiholog

pre 14 godina

Ne znam zasto vasa televizija uopste poziva razne Medojevice i daje im prostor i vreme u najgledanijem terminu. Bolje da prikazete neku englesku dokumentarnu seriju kao sto je ona o Drugom sveskom ratu u koloru nego da slusamo ovo bulaznjenje.. takvim licnostima sto vise prostora dajete, to im sve vise masta buja. To je jedinstven slucaj u svetu da poslanik iz jedne zemlje, kampanju za lokalne izbore u toj zemlji na cijoj je listi vodi u drugoj zemlji..Pa sa takvim "neprijateljima" Djukanovicu zaista nisu potrebni "prijatelji"...I sta nas uostalom u Srbiji briga za Crnu Goru, pa ta je prica zavrsena, neka oni sami resavaju svoje probleme. Sto se mi vise u to "mesamo" to samo vise sebe udaljavamo i izolujemo.. Treba da se okrenemo mi Srbiji, dajte da vidimo gde se ovde droga svercuje, ko sve kupuje sta po nasoj zemlji od droge i ko stoji iza raznih narko bosova...Necete mi reci valjda da je Djukanovic omogucio Saricu da preko Agencije kupuje firme po Srbiji i da je uticao na Upravu za borbu protiv finansijskih zloupotreba i sprecavanje pranja novca da ne kontrolisu transakcije koje je Saric radio?

MUKNAVI

pre 14 godina

Obadaju se oni i tumbetaju, po Srbiji od 1945..ovo je treca genaracija, potekla od udbasa i crvenih zobavaca iz Crne Gore, a u kolu s` njima, pripomaze i muljeta domaca bagra i lopina. ..Eno im brate, njihove drzave, pa nek se jednom vec spakuju, i gostuju na njihovim televizija, i ostave Srbiju na miru.

Lazar Špalaver, Nikšić

pre 14 godina

Ako stavimo na istu vagu Djukanovića, Medojevića, Kneževića, Subotića ne znam ko bi pretegao.
Lazar Špalaver, Nikšić

podzemni udari

pre 14 godina

Gospodin Medojevic nije pod prisilom bio u emisiji, tako da je istu mogao da napusti kad god je zeleo. Takodje mu je bilo ponudjeno da bira da li da se dozvoli ukljucenje ili ne, u cemu je onda problem?

Cale

pre 14 godina

Pre prvog javljanja sam samo odgledao segment u kome se razgovora sa Suboticem ali nisam gledao uvod emisije. Izvanjivam se Jugoslavu, postupio je potpuno ispravno i eticki. A Medojevic mi sada izgelda kao neko ko je do guse u svemu tome sa njima. Jugoslave izvini, a ostali laku noc!

Nađa

pre 14 godina

Šta je gospodin Medojević očekivao da samo njega pitaju a kakva je to razlika između njega i Subotića, jedan problematični političar i problematični biznismen baš lepo društvo. Očekujem da će nas mediji poštedeti ovakvih naklapanja i improvizovanih zaključaka kao da smo na pijaci i obojicu prepustiti pravosudnim organima pa nek dokazuju svoju "pravdu" i da prestanu da nam stalno serviraju Medojevićeva naklapanja, neka svoja saznanja isteruje u svojoj državi.

disident

pre 14 godina

Ovo dodje kao porodicna svadja - svadjaju se sinovi i unuci zasluznih drugova komunista. A izgleda i da je neko od njih udario tamo gde se do sada nije smelo udarati kad ovoliko istresaju prljav ves.
U svakom slucaju eto nama jos jedne gala zabave da prekratimo ovo krizno vreme.

Evropska Srbija

pre 14 godina

Namestaljka ili ne,
Bitno je da narod koji jos nije skapirao stvari sazna nesto.
Na sta je spala UDBO mafija , ponestalo para , ponestalo ideja sta ce i kako ce.
Nema vise nista lako hahah, pa ni foliranje neukog stanovnistva.
Dosta je bilo maltretiranja Srbije i srpskog stanovnistva od 45-e godina kada je ekipa usla u Srbiju .
Puno pozdrava za Cosica i B92!

Eliot

pre 14 godina

Ha, ha, ha - Ratko Knezevic. Cime se taj covek uopste bavi da bi njegovo misljenje bilo ko u Srbiji uzeo za ozbiljno. Stvarno je neverovatno da sibicari i sitni prevaranti vise pokusavaju da nesto saopste gradjanima Srbije - kakve veze Ratko Knezevic ima sa Srbijom, bolje da smo zvali Robert de Nira da da izjavu - on bar misli lepo o Srbiji, ne mrzi je kao gosn Ratko.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Дај бре Медојевићу немој да се уклапаш у балкански клише. Као да се трудиш да се на крају заврши причом "ма сви су они исти". Ценио сам га као јединог политичара у ЦГ који ми је личио на нормалног и није био у једном од два табора који и нису били икакав избор. У овом случају се није тренутно снашао... То важи и за овог "бизнисмена" Кнежевића.

kuki

pre 14 godina

Nista mi nije jasno ali se iskreno bas nesto i ne trudim da prokuzim o čemu je reč i ko kome drži stranu. Mogu samo reći pravda je možda spora ali je sigurno dostižna.

Gordana

pre 14 godina

A zašto ne bi mogli da čujemo Subotića? Zašto mu ne dati šansu da kaže i dokaže to što ima? Ili demokrate starog kova misle da je bolje da mu se sudi, a sudjenje da bude proglašeno za državnu tajnu, kao i većina takvih? Samo ono sudjenje Kneževiću iz Zrenjanina nije bilo zatvoreno za javnost, pa se srušila čitava konstrukcija optužnice. E demokrate, demokrate... Kad se setim svih pisanja i izjava Medojevića o Đinđiću, odmah mi je jasan njegov kredibilitet, i svih onih koji ga brane i štite.

Mrvica

pre 14 godina

Ma da. Cim se neko ne slaze sa njima, tipa "da svakako, sve je istina sto kazete", odmah je izdajnik, neko ga placa... Ova dvojica ne znaju da je ta fora izlizana. Bilo in devedesetih, kaskate momci, kaskate...

Stara Srbija

pre 14 godina

I bas to rekao za Novosti kod svog drugara, po poreklu.
Koliko se secam njegov drugar Kadar je pre nekih nedelju dve objavio u Novostima imena zasluznih srpskih policajaca u akciji Balkanski ratnik.
Nego cije bese Novosti?
Ekipa se toliko pogubila da postaju smesni.
Jel to ona ekipa ista koja zari i pali Srbijom 65 godina?
Ajmo , umete vi to bolje , nista valjda toliko pogubljeni?

bane

pre 14 godina

ajde sada svi da navijamo za jedne ili druge i da gulimo burek.sto ih ne nazovemo jednim imenom, svi su oni veliki lopovi a narodu je kao i uvek bacena koska.

manojlo

pre 14 godina

29.02.2008 godine „Die Presse“ u Becu objavljuje prilog u vezi s skandalom prilikom privatizacije Luke Beograd. Miroslav Miskovic, inace jedno vrjeme podpredsjednik vlade za vrjeme Milosevicevog rezima, zajedno s bivsim Ministrom za privatizaciju Republike Srbije Milanom Beko, kupuje za 50 miliona dolara 220 hektara industrijskog zemljista Luke Beograd. Nakon toga je izmjenjen prostorni plan grada, te je to zemljiste na brzinu proglaseno gradjevinskim. Rjec je o ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu. Na taj „cudotvoran“ nacin je skocila vrjednost tog zemljista za preko milijardu dolara.

Ziveo Kralj Dragutin!

pre 14 godina

To bi se u nekadasnjem zargonu njegovih mentora reklo "ne slazem se s pitanjem!" Jos ranije, govorilo se "Zaustavite tog Rojtersa!" A u "Majstoru i Margariti" zvalo se "komad s raskrinkavanjem".

pam

pre 14 godina

Ne razumem zasto se javljaju Luka i Novosti da pricaju o parama kojima su kupljeni. Da li neko u Novostima zna cije su pare? Ova reagovanja neprozvanih Novosti i Luke isti su kao da vam neko pozajmi pare da kupite auto, a kada policija postavi pitanje cijim parama ste kupili, javi se "Mercedes" i kaze- pare su cciste.
Otkuda tolika nervoza kod "trecih lica"?