Stranke u kampanji na Voždovcu

Predstavnici pojedinih stranaka i koalicija koje učestvuju na predstojećim izborima na Voždovcu nastavili su kampanju u toj beogradskoj opštini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.11.2009.

18:10

Default images

Predstavnici G17 plus su građanima Voždovca predstavili odluku Skupštine Beograda koja će im, kao i žiteljima svih drugih delova grada, omogućiti da ubuduće aktivno učestvuju u planiranju izgleda dela grada u kojem žive.

"Beograđani će ubuduće, uz uplatnice Infostana, biti obaveštavani o planiranim izmenama namena zemljišta u njihovom kraju, a na kućnu adresu će dobijati i pozive u kojima će biti obaveštenje kada, gde i kako mogu da daju svoje sugestije gde žele park, gde žele vrtić, a gde žele pijacu", rekao je šef odborničke grupe G17 plus u gradskoj skupštini Miroslav Rajlić.

Naprednjaci su danas pažnju posvetili najmlađima, kojima su delili poklon paketiće.

Oni su tom prilikom obećali da će, pošto pobede i formiraju vlast u toj opštini, veću pažnju posvetiti deci i najavili da tokom trodnevne žalosti zbog smrti patrijarha Pavla neće organizovati nikakve tribine, mitinge i skupove, već da će se posvetiti deci.

Predstavnici Liberalnodemokratske partije održali su sastanak sa roditeljima dece odeljenja I-4 osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", posle čega su, kako je saopšteno iz te partije, podneli zahtev Gradskom sekretarijatu za obrazovanje da po hitnom postupku reši problem u vezi sa rasformiranjem tog odeljenja.

Ta stranka se ne protivi merama racionalizacije, ali ukazuje na problem u konkretnom odeljenju, gde je to urađeno tri meseca posle početka školske godine, kaže se u saopštenju.

Šef odborničke grupa LDP-a u gradskoj skupštini Dejan Ranđić kazao je da se nesposobnosti pojedinaca ni na koji način ne smeju ispoljavati na deci koja su tek sela u školske klupe.

Zbog smrti patrijarha Pavla, lista "Za bolji Voždovac - Boris Tadić" u naredna tri dana neće medijski promovisati aktivnosti u okviru kampanje, saopštila je Demokratska stranka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: