Leskovac: Uhapšeni zbog zloupotrebe

Leskovačka policija uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i time oštetili firmu AD "Leskodrvo" za više od 14 miliona dinara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.11.2009.

22:42

Default images

Policija je uhapsila I.M. (40) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.On je osumnjičen da je kao predsednik upravnog odbora AD "Leskodrvo" tokom februara i marta ove godine, prodao plac sa objektima po ceni koja je znatno niža od cene prikazanoj u ugovoru o prodaji.

Uhapšeni su Z.S. (55) i I.T. (42) iz Leskovca osumnjičeni da su pomagali u zloupotrebi službenog položaja overom fiktivne priznanice o navodnim isplatama radnika i ugovora o ustupanju potraživanja radnika AD "Leskodrvo" Leskovac.

Uhapšen je i J.P.(58) iz Leskovca, takođe osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja.

U saopštenju se navodi da je J.P. osumnjičen da je kao izvršni direktor preduzeća AD "Leskodrvo" kupio plac ovog preduzeća , uz obavezu da izmiri obaveze radnika iz dela kupoprodajne cene, po prodajnoj ceni koja je znatno niža od tržišne cene.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja uhapšen je i D.K. (37) iz Leskovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: