Nikolić "prepoznao" Tadića na letku

Tomislav Nikolić je, na pitanje koga vidi na letku "Seti se devedesetih", rekao da prepoznaje poraženog Borisa Tadića.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 28.01.2008.

17:08

Default images

Tomislav Nikolić je, u okviru predizborne kampanje, razgovarao sa građanima u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu. Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke, komentarišući predizborni letak na kojem se na crnoj pozadini, uz tekst "Seti se devedesetih", nalazi skica kojom se na policijskom uviđaju obeležava mesto ubistva, rekao da je to slika njegovog protivkandidata Borisa Tadića.



Samo nekoliko metara od mesta gde se Tomislav Nikolić sreo sa građanima, bio je i štand Demokratske stranke, pa se borba lecima vodila, praktično, za svakog prolaznika.

U toku govora, Nikolić je od jednog građanina dobio letak Demokratske stranke, na kojem je iscrtana kontura žrtve sa mesta zločina, sa potpisom “Seti se devedesetih”.

Smešeći se, Nikolić je objasnio koga vidi na slici.

"Ovo je slika Borisa Tadića. Možda ga ne prepoznajete, ali ovo je on… Dobro se setio kako će da izgubi izbore", rekao je Nikolić, držeći letak u rukama. Nikolić je, inače, u razgovoru sa građanima na koji je došao u društvu književnika Brane Crnčevića, upozorio na rast narkomanije u zemlji.

Od problema narkomanije, ipak, građane je više interesovao njegov odnos prema Evopskoj uniji, ali i vrednost besplatnih akcija ukoliko on pobedi na izborima.

Nikolić je ponovio da je njegov uslov za saradnju sa Unijom to da ona prizna Srbiju u čijem je sastavu i Kosovo.

Što se akcija tiče, Nikolić tvrdi da će one samo vredeti više ako on pobedi.

DS: Zlurade izjave koje podsećaju

Izborni štab predsedničkog kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića optužio je predsedničkog kandidata radikala Tomislava Nikolića da olako daje "zlurade i neodgovorne izjave".

"Šta bi tek Vojislav Šešelj, Tomislav Nikolić i radikali uradili kada bi dobili vlast", navodi se u saopštenju.

Izborni štab, takođe, podseća da je kandidat radikala ranijih godina zlurado govorio i o pokojnom predsedniku vlade Zoranu Đinđiću, kome je poručio: "Recite premijeru da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: