Rističević predao kandidaturu

Marjan Rističević predao je Republičkoj izbornoj komisiji predsedničku kandidaturu za izbore koji će biti održani 20. januara.

Izvor: B92

Subota, 29.12.2007.

19:39

Default images

Marjan Rističević, kandidat Narodne seljačke stranke i Ujedinjene seljačke stranke, izjavio je da je njegovu kandidaturu podržalo 11.664 građana i rekao da je veliki uspeh i sama činjenica da su potpise prikupili. On je ocenio da njegova kandidatura nije neozbiljna već da su neozbiljni "upravo oni koji su ih raspisali na partijski način".

"Jedan Jugosloven je, u ime partije, mada mu je države nestalo, jednom Crnogorcu, svom partijskom lideru kome se država otcepila, raspisao stranačke izbore sa željom da ovaj overi fotelju pre nego što izgubi na Kosovu zemlju", rekao je Rističević.

Dodao je da su dve stranke koje su ga kandidovale želele da pokažu seljacima u Srbiji da se politički udružuju u naporima da ih zaštite od svih a ne samo pojedinih tajkuna.

Rističević je uputio izvinjenje zbog toga što je zakasnio na predaju kandidature i zbog toga što je ministar za infrastrukturu Velimir Ilić morao da sačeka da preda potpise građana koji ga podržavaju.

On je kazao da su se zadržali zbog gužve na putu i da će Ilić to razumeti jer se i on bavi putevima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: