Nedelja, 05.08.2007.

14:14

Drama na Bulevaru okončana srećno

Policija uspela posle 17 sati da spasi Milana Protića koji je pretio da će skočiti sa zgrade u ulici Bulevar kralja Aleksandra.

Izvor: B92

Default images

Sa mladićem starim 29 godina, od sinoć u 21 sat razgovarao je pregovarački tim policije, a ispred zgrade je bio i postavljen vazdušni dušek za slučaj da Protić pokuša da skoči. Rođeni brat, koji je sa njim na krovu bio od sinoć, uspeo je da ga kroz prozor na petom spartu uvuče u zgradu. Ponudio mu je cigaretu, a zatim su ga, iako se opirao, uhvatili pripadnici tima policije.

Milan se na krov zgrade popeo u subotu uveče oko 21. U ovu zgradu dolazi kod prijatelja kome je čuvao psa dok je on bio na godišnjem odmoru.

O događaju su odmah obavešteni vatrogasci koji su postavili vazdušni jastuk za slučaj da Protić pokuša da skoči, stigla je i hitna pomoć a od sinoć je sa njim pregovarao i tim policajca.

Rano jutros, na ulici su se okupili i njegovi prijatelji koji su ga zvali na mobilni telefon. U jednom trenutku su pokušali i da uđu u zgradu ali je policija uspela da ih zadrži.

Milanovi drugovi nisu želeli da pričaju pred kamerama, ali su rekli da je Protić bio na Kosovu za vreme bombardovanja i da je posle ratišta imao psihičkih problema. Jedno vreme je radio, ali su problemi počeli kada je pre godinu dana ostao bez posla.

Ovo potvrđuje i njegov komšija koji kaže da je Milan kao vojnik bio na Košarama i da je već jednom, pred Novu godinu, pokušao da skoči sa zgarde u kojoj živi ali da ga u tome sprečila komšinica.

U Institutu za neuropsihijatrijske bolesti "Laza Lazarević" potvrđeno je da je Milan Protić dva puta lečen u toj klinici. Tokom 2004. i 2006. na Institutu je bio po mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: