Ponedeljak, 29.01.2007.

12:00

Nebojša Glogovac napadnut u Zagrebu

Beogradski glumac Nebojša Glogovac ispričao je za Slobodnu Dalmaciju kako su ga u petak napali u Zagrebu.

Izvor: index.hr

Default images

Glogovac u intervjuu koji, kako prenosi portal index.hr, Slobodna Dalmacija objavljuje sutra, priča da je, nakon predstave održane u Zagrebačkom kazalištu mladih, otišao u jedan kafić. Njemu se suprotstavio u razgovoru mladić oko toga što je Glogovac rekao da navija za Zvezdu, a mladić za Rad.

Tu je, prema vlastitim rečima, "pio i zezao se". U jednom trenutku mu je prišao nepoznati mladić i pitao ga da li je navijač "Zvezde", na šta je Glogovac, kako sam tvrdi, u šali izjavio da jeste.

Potom je došlo do kraće prepirke jer je lokalni mladić izjavio da navija za beogradski "Rad", koji, prema Glogovčevim rečima, "ima najagresivniju i najrušilačkiju skupinu u Srbiji". Nakon toga je mladić Glogovcu rekao da će raspravu "nastaviti vani", na što je Glogovac u šali pristao.

Da mladić misli ozbiljno, Glogovac je shvatio tek prilikom izlaska, kada ga je, u trenutku kada je izašao s koleginicom Nadom Šargin, sačekao u društvu još jednog mladića.

Njih dvojica su se "zaletili" na Glogovca, obasipajući ga uvredama na nacionalnoj osnovi. Glogovac je nekoliko udaraca primio, a nekoliko uspeo da odbije, ozledivši pri tome mali prst leve ruke.

Glogovac i njegova koleginica uspeli su da se odmaknu, a usput su čuli svoje napadače kako im prete da ništa ne jave policiji.

Poznati glumac tvrdi kako celom incidentu ne bi trebalo davati velike važnosti, s obzirom na to da su njegovi napadači "budale, odnosno klinci kakvih ima u Beogradu".

Glogovac je u Zagrebu gostovao zajedno s ostalim glumcima Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: