Uručena nagrada Dr Zoran Đinđić

Supruga pokojnog premijera, Ružica Djindjić uručila je nagradu "Dr Zoran Djindjić" docentu novosadskog fakulteta Karmen Stankov.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.01.2006.

17:46

Default images

Priznanje "Dr Zoran Djindjić" ustanovilo je Izvršno veće Vojvodine, a dodeljuje se svake godine mladim naučnicima i istraživačima iz Vojvodine za izuzetne rezultate u raznim naučnim oblastima. Uz prigodnu diplomu, Karmen Stankov je dobila i novčanu nagradu od 500.000 dinara. Nagradu "Dr Zoran Djindjić" za najbolji diplomski ili magistarski rad dobio je Goran Živić.

"Uprkos tome, mi moramo u sebi, za sebe i za one koji dolaze posle nas sačuvati taj čisti pogled ka zvezdama, koji je, sigurna sam u to, imao i onaj čije ime nosi ova nagrada", rekla je Ružica Đinđić na dodeli nagrada u Izvršnom veću vojvodine.

Predsednik vojvodjanske vlade Bojan Pajtić rekao je da su studenti u borbi protiv režima Slobodana Miloševića uvek bili na strani Zorana Djindjića, koji im je bio uzor. Pajtić je uručio nagradu Relji Željskom, koji je proglašen za najboljeg studenta Novosadskog univerziteta u školskoj 2004/2005. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: