Poziv građanima da proslede informacije o Suvajdžiću

Izvor: B92

Četvrtak, 20.03.2003.

19:26

Default images

Ministarsvo unutrašnjih poslova Srbije i u četvrtak je zamolilo sve građane, a posebno zaposlene u agencijama koje se bave izdavanjem stanova i kuća, da obaveste policiju ako imaju bilo kakve informacije o Miladinu Suvajdžiću, zvanom Đura Mutavi, koji je kao posrednik iznajmljivao stanove za članove "zemunskog klana". U saopštenju MUP-a Srbije podseća se da građani koji imaju informacije o Suvajdžiću mogu da se jave na telefone 011 762 760 i 011 3547 200 ili najbližoj stanici policije.

Naglašeno je da Miladin Suvajdžić, pored ličnih karti izdatih na imena: Zoran Ilić, Radenko Ilić, Boško Balać, Drago Ćerketa, Dragan Obradović i Darko Petrović, koristi i falsifikovanu ličnu kartu sa svojom fotografijom, a izdatu na ime Pavlica Kojica, od oca Save, rođen 14 maja 1968 godine u Novom Sadu. Navedena adresa u falsifikovanoj ličnoj karti na to ime je mesto Kovilj, Opština Novi Sad, ulica Stevana Pešića 15. MUP Srbije obaveštava građane i da se majka Miladina Suvajdžića, Iboljka Suvajdžić, koja je takođe u bekstvu, bavila iznajmljivanjem stanova i kuća za članove te kriminalne bande. Ministarstvo poziva građane da, ukoliko imaju infomacije o Iboljki Suvajdžić, obaveste policiju na navedene brojeve telefona. U saopštenju se napominje da Iboljka Suvajdžić, rođena 12. aprila 1941. godine u Vukovaru, sa adresom u Novom Sadu, ulica Gagarinova 3, lažno predstavlja kao Marija, i to naročito za kupovinu vikendica i usamljenih salaša u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: