SUP sumnjao na prostituciju, pronašao oružje

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2002.

16:52

Default images

Beogradska policija je, zbog osnovane sumnje da se u noćnom klubu "Bulevar 69" i u sobama na devetom spratu holela "Metropol" posreduje u prostituciji, izvršila pretres soba tog hotela i tom prilikom pronašal šest pištolja i 220 metaka, bez dozvole.

U saopštenju službe za informisanje Sekretarijata unutrašnjih poslova navodi se da su prilikom pretresa sobe 922, koju koristi Predrag Mitić (37) iz Beograda, pronađena dva pištolja, pancir i više metaka različitog kalibra, a dva pištolja su pronađena i kod Ljubiše Ilića (47), koji je koristio sobu 921 tog hotela. U sobi 911, koju je koristio Vladan Jovanović (29) iz Beograda, pronađena su dva pištolja, tri okvira za pištolj, kao i više metaka, dok su u sobi koju koristi Mirko Ječmenica (26) iz Priboja pronađeno dva okvira za pištolj i više metaka različitog kalibra, ali on nije zatečen u sobi. Protiv svih lica podnete su krivične prijave za delo neovlašćenog držanja i nošenja oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: