Petak, 27.06.2014.

16:55

ZR: DSS će se žaliti Upravnom sudu

Demokratska stranka Srbije najavila je danas da će se žaliti Upravnom sudu zbog, kako navodi, nelegalno oduzetog odborničkog mandata u Skupštini Zrenjanina.

Izvor: Beta

Default images

"Koliko sutra ćemo se obratiti i međunarodnim institucijama, pre svega OEBS-u, kako bismo ukazali na nezakonito ponašanje vladajuće Srpske napredne stranke i njene koalicije u Zrenjaninu", naveo je predsednik vojvođanskog odbora DSS Milenko Jovanov, a prenosi ta stranka.

Prema njegovim rečima, svakodnevno se od naprednaka može čuti da Srbija treba da bude pristojna i uređena država, dok ta ista stranka u Zrenjaninu DSS-u brutalno otima odbornički mandat.

"Odlukom članova Gradske izborne komisije iz redova vladajuće koalicije predvođene SNS-om, potpuno suprotno slovu zakona odornički mandat je umesto predstavniku DS S dodeljen bivšem odborniku SNS-a, koji je svojevoljno podneo ostavku na mesto odbornika. To samo jasno govori da se vladavina SNS-a u Zrenjaninu pretvara u hajdučiju u kojoj je sve dozvoljeno ako odgovara interesima SNS-a", naveo je Jovanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: