Nedelja, 26.02.2017.

15:01

"Razgovarao sam sa Vučićem, ali nije na meni..." / VIDEO

Lider SPS i ministar Ivica Dačić izjavio je da je u razgovoru s premijerom i šefom SNS Aleksandrom Vučićem zaključio da postoji politička stabilnost.

Izvor: Beta

Tanjug

On je naveo da je zaključeno i da zato nisu potrebni novi parlamentarni izbori.

Dačić je novinarima u Prokuplju rekao da je najbolji dokaz za političku stabilnost vlasti u Srbiji to što je Aleksandar Vučić kandidat svih stranaka koje učestvuju u vlasti za predsednika Srbije.

"U razgovorima sa premijerom Aleksandrom Vučićem došli smo do zajedničkog zaključka da definitivno u Srbiji postoji politička stabilnost i da joj nisu potrebni nikakvi novi parlamentarni izbori. Pored ovako stabilne političke situacije i jedinstva svih stranaka u vlasti nije potrebno proveravati političku stabilnost na novim vanrednim parlamentarnim izborima", kazao je Dačić.

Vućić, Dačić i drugi funkcioneri su u poseti Prokuplju povodom 100. godišnjice Topličkog ustanka.

Prethodno je Tanjug objavio da je Dačić rekao da će Vučić u ponedeljak saopštiti odluku o održavanju parlamentarnih izbora. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: