Sreda, 21.12.2016.

09:02

Novosti: U NS štanglama i pajserima ubijeni Licer i Gidra

Dvojica mladića koji su ubijeni u Novom Sadu, prema saznanjima “Večernjih novosti“ su Dario Rok Licer i Dragan Jovanović.

Izvor: B92, Večernje novosti

Novosti: U NS štanglama i pajserima ubijeni Licer i Gidra
Tanjug

Beogradski list navodi da je Jovanović, poznatiji kao Gidra, nekadašnji vođa navijačke grupe “Firma“, a u septembru ove godine je preživeo ranjavanje u sačekuši.

Dodaje se i da su se žrtve tokom noći u jednom ugostiteljskom objektu verbalno sukobile s grupom mladića, a incident je eskalirao ispred kafane, gde su mladići pretučeni štanglama i pajserima.

Navodi se i da obojica stradalih mladića imaju policijske dosijee.

Prethodno su se u medijima pojavile oprečne informacije, RTV je preneo da je došlo do pucnjave, dok je 021.rs saznao da su mladići pretučeni do smrti.

Ranije su mediji objavljivali da je Jovanović imao 36 krivičnih prijava zbog raznih krivičnih dela, kao i da je pet puta osuđivan.

I tokom leta je ranjen, u vatrenom okršaju koji se dogodilo u jednom kafiću na novosadskom Štrandu, ali je tada tvrdio da se samostalno povredio, iako su svedoci naveli da je došlo do unakrsne pucnjave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: