Nedelja, 21.07.2013.

23:06

Naprednjaci odgovaraju demokratama

SNS optužila je DS i pojedine medije da su izneli "laži, izmišljotine i neistine" o gradonačelniku Novog Sada i funkcioneru naprednjaka Milošu Vučeviću.

Izvor: Beta

Default images

Novosadski odbor SNS-a je u saopštenju za javnost optužio DS za "nesposobnost i lopovluk", kao i za "višegodišnje pljačkanje naroda i osiromašenje privrede".

"Bez imalo stida i srama oni pričaju o radnim mestima, o investicijama, o stranačkom zapošljavanju, jednom rečju o svemu onome za šta je upravo DS zaštitni znak", navodi se u saopštenju za javnost i dodaje da "prava istine samo može biti jedna".

SNS je optužio DS i da je odgovoran za "milionski teške afere" i dodao da su "istina, pravda i poštenje" nešto što je DS-u strano.

"A to svoje oružje, odnosno, laži, nepravdu i neistinu u javnosti plasiraju preko pojedinih medija kojima je objektivno informisanje jednako blisko koliko je i Vladi Vojvodine blisko poštenje i istina", piše u saopštenju.

SNS nije naveo o kojim je medijima reč, ali je te "pojedine medije" optužio da su "istrgli iz konteksta" jučerašnje saopštenje iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Ta stranka je optužila "pojedine medije" da "besprizorno i poltronski veličaju zvanje predsednika Vlade Vojvodine".

"To kod svakog normalnog i dobronamernog čitaoca izaziva gađenje i prezir, ali i autor i nalogodavci tog prepravljanja saopštenja nemaju nikakve veze s dobronamernošću i od svega dobrog samo dobro znaju da naplate svoj nerad", navodi se u saopštenju za javnost.

Polemika između gradskih i pokrajinskih vlasti, kao i između SNS-a i DS-a, počela je povodom sporenja oko preduzeća Dnevnik holding koje izdaje novosadski list Dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: