Utorak, 20.10.2009.

13:06

Jagodina dobija i skijalište

Turistička ponuda Jagodine biće bogatija za skijašku stazu koja će biti izgrađena iznad Akva parka izjavio je gradonačelnik tog grada Dragan Marković Palma.

Izvor: Tanjug

Default images

Gradonačelnik ističe da je Jagodinu, ove godine, posetilo 200 000 turista. “Izgradnjom skijaške staze, Jagodina, neće biti turistima zanimljiva samo leti, već i zimi, a uz skijanje moći će da razgledaju Zoo vrt, Muzej voštanih figura jedini u Srbiji, Muzej naivne i marginalne umetnosti, Zavičajni muzej, manastire Pomoravlja”, kaže Marković.

On je podsetio da je bila planirana izgradnja skijaške staze na Crnom vrhu pre dve godine, ali se od te investicije odustalo u korist izgradnje nove zgrade dečjeg vrtića i zbog ekonomske krize u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: