Nedelja, 02.07.2000.

17:31

TUZILAC I SUDIJE POSTALI ADVOKATI

Izvor: B92

Default images
Doskorasnji okruzni javni tuzilac Jovan Stanojevic, bivsi zamenik predsednika Opstinskog suda u Pozarevcu Djordje Jankovic i sudija Opstinskog suda Goran Petrovic bavice se ubuduce advokaturom. Stanojevic, Jankovic i Petrovic su juce polozili svecanu zakletvu u Advokatskoj komori Pozarevca. Stanojevic je ostavku na funkciju okruznog javnog tuzioca podneo polovinom maja ove godine nakon hapsenja pripadnika Otpora Momcila Veljkovica i Radojka Lukovica, kao i pravnika Nebojse Sokolovica. Sudija Djordje Rankovic je suspendovan odlukom predsednika Opstinskog suda u Pozarevcu Vukasina Stanisavljevica posto je ucestvovao na mitingu u tom gradu 9. maja, u grupi gradjana koji su nosili opoziciona obelezja. Advokatsku zakletvu polozio je i sudija Opstinskog suda Goran Petrovic, koji je imao problema u tom sudu jer se nije slozio sa odlukom da pravnici i radnici suda u radno vreme ucestvuju u proslavi Dana pobede u Pozarevcu 9. maja u organizaciji Socijalisticke partije i Jugoslovenske levice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: