SVILANOVIC UVEREN DA CE OPOZICIJA NA IZBORE JEDINSTVENA

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2000.

23:38

Default images
Predsednik Gradjanskog saveza Srbije Goran Svilanovic izrazio je u sredu uverenje da ce, "ako izbori uopste budu raspisani, sve stranke odluciti da na njih izadju s jedinstvenim listama". "Svesni smo mogucnosti manipulacija na izborima, imamo iskustvo sa izbornom kradjom i kupovinom odbornika, ali racunamo da su gradjani zeljni promena i svesni da su izbori referendum o Milosevicu a ne o opoziciji", rekao je Svilanovic na konferenciji za novinare.

Lider Gradjanskog saveza Srbije Goran Svilanovic optuzio je u cetvrtak predsednika Jugoslavije Slobodana Milosevica da, svojim nastupima i postupcima, ne ostavlja mogucnost za politicki dogovor o resavanju krize u zemlji. Na tribini GSS u Arandjelovcu, Svilanovic je rekao da bi predstojeci izbori, ukoliko budu raspisani, trebalo da predstavljaju "referendum o Milosevicu, a ne o opoziciji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: