"Želela sam da srušim Tadića"

Želja da dam doprinos u rušenju režima Borisa Tadića navela me je da se uključim u politički život, kaže za Press nova narodna poslanica Nevena Adžemović.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

22:44

Default images

"Ne pevam na stranačkim okupljanjima, moja estradna karijera je završena. Sigurna sam u sebe, trudiću se da opravdam poverenje građana", dodale je Adžemovićeva.

Bivša članica grupe „Models" Nevena Adžemović poručuje da je estradnu karijeru završila čim je prešla prag Narodne skupštine Srbije.

Ona otkriva zašto se priklonila Novoj Srbiji i napominje da joj je glavni motiv za ulazak u politiku bio rušenje režima bivšeg predsednika Borisa Tadića.

"Želja da dam doprinos u rušenju režima Borisa Tadića navela me je da se aktivno uključim u politički život. NS je stranka desnog centra, u njoj imam divne prijatelje koji su me pozvali da im se pridružim i pomognem u radu", rekla je Nevena Adžemović.

Ona je rekla da će se kao poslanica zalagati da se smanji stopa nezaposlenosti i siromaštva, kao i da Srbija postane bolja i bezbednija zemlja, u kojoj će mladi imati perspektivu, i iz koje neće želeti da beže po svaku cenu i dodala da joj stranački suparnici nisu zamerili što je počela da se bavi politikom.

"NS je stranka u kojoj nema zavisti, sujete, mržnje i intriga. Delujemo kao jedan tim i od svojih stranačkih kolega imam punu podršku."

Adžemovićeva je dodala da neće, kao neki političari, imati svog vozača i obezbeđenje.

"Neću imati ništa od toga. Tužno je da građani Srbije koji sastavljaju kraj s krajem moraju da plaćaju iz svog džepa obezbeđenje i vozače svakom činovniku i političaru."

Ona je dodala da su joj bivše „modelsice" čestitale i poželele joj mnogo sreće i uspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

368 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: