Sarajevo: Uhvaćen sa 6 kg heroina

Na području Sarajeva uhapšen je državljanin Crne Gore O.L. (40) u čijem automobilu je pronađeno oko 6,65 kilograma heroina.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2012.

23:29

Default images

Vrednost heroina se procenjuje na oko milion konvertibilnih maraka.

Droga izuzetno visoke čistoće prokrijumčarena je sa područja Crne Gore, preko Srbije i bila je namenjena tržištu BiH, saopšten je iz SIPA.

Uspešna akcija SIPA- i Tužilaštva BiH izvedena je nakon višemesečnih operativnih aktivnosti, a sprovedena je u saradnji sa policijom Crne Gore, Graničnom policijom BiH i Centrom javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

Osumnjičeni O.L. će uz Izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat Tužilaštvu BiH na dalje postupanje.

Službenici SIPA-e nastavljaju sa preduzimanjem intenzivnih mera i radnji s ciljem identifikovanja drugih lica koja se dovode u vezu sa ovim međunarodnim lancem trgovine heroinom na području BiH i šire, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: