Jagodina: Vređali i tukli policajca

Jagodinska policija saopštila je da je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su u kafani u Despotovcu vređale i tukle policajca.

Izvor: Beta

Petak, 27.01.2012.

19:09

Default images

U saopštenju se navodi da su Boban V. (35) iz sela Grabovica kod Despotovca i Dejan S.(34) iz Despotovca uhapšeni zbog sumnje da su 26. januara u ugostiteljskom objektu u Despotovcu verbalno i fizički napali policijskog službenika koji im je u prethodnom periodu napisao više prekršajnih prijava zbog saobraćajnih prekršaja.

Policijskog službenika D. M., koji je van radnog vremena bio u ugostiteljskom objektu, osumnjičeni su vređali i tukli pesnicama po glavi i telu.

Policajcu je najpre ukazana pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja u Despotovcu, a potom je prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji.

Boban V. i Dejan S. će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Paraćinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: