Bećaj:Nisam izbačen zbog Cvetkovića

Ministar ekonomskog razvoja Kosova Besim Bećaj negirao je da je morao da napusti zasedanje Crnomorskog foruma zbog premijera Srbije Mirka Cvetkovića.

Izvor: Beta

Četvrtak, 17.11.2011.

22:09

Default images

"Niko nije od mene zatražio da napustim salu (u kojoj se održavala konferencija), kako je preneto", izjavio je ministar Bećaj reagujući na pisanje medija o tome.

Premijer Srbije nije želeo da učestvuje na skupu u Istanbulu dok organizator ne udalji predstavnika kosovske vlade, što je, kako je navedeno, i učinjeno.

Bećaj, međutim, tvrdi da to nije tačno i da je učestvovao na svim plenarnim sednicama Foruma onako kako je predviđeno programom.

"Nije tačno ništa od onoga što je rečeno u vezi sa mojim učešćem na Forumu. Ja sam učestvovao na svim sastancima", rekao je kosovski ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: