Popusti na nameštaj u "Simpu"

U svim salonima kompanije “Simpo” u toku je akcija prodaje nameštaja uz popuste i do 30 odsto.

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2010.

18:22

Default images

Kako kažu u ovoj kompaniji, cilj akcije je da do kraja avgusta omoguće kupcima da pod povoljnim uslovima kupe najkvalitetniji domaći nameštaj.

Popuste prilikom kupovine mogu ostvariti i građani koji nameštaj žele da kupe subvencionisanim potrošačkim kreditima.

Umesto da pad dinara i ekonomsku krizu pokušaju da iskoriste za podizanje cena, u našoj najuspešnijoj kompaniji za proizvodnju nameštaja “Simpo” iz Vranja, odlučili su se da građane obraduju, kako kažu, vrućim letnjim popustima.

Cene nekih proizvoda niže su i za trećinu, objašnjava direktor “Simpovog” poslovnog centra Beograd Srba Manasijević.

"Mi dugo nismo povećavali cenu proizvoda, sad idemo sa ovom akcijom gde se znatno povećava popust na plaćanje u gotovom. I još jedna napomena, da ti proizvodi posle ove akcije više neće biti na domaćem tržištu, već će biti u programu za izvoz", kaže on.

U “Simpu” kažu da popusti važe i za građane koji nameštaj kupuju subvencionisanim kreditima. Od uvođenja ovih kredita prodaja nameštaja je osetno povećana.

“Ova akcija ide u prilog tome. Znači mi kada građanin dođe da kupi nešto za subvencionisani kredit, to je nama uplata u kešu, banka nam uplati u gotovini, a mi za uplatu u gotovini odobravamo ove dodatne popuste", objašnjava Manasijević.

“Simpo” je kompanija koja je veliki izvoznik, posebno u zemlje zapadne Evrope. Udeo izvoza u ukupnoj prodaji sve je veći zbog pada vrednosti dinara koji negativno utiče na prodaju nameštaja u Srbiji.

“Jeste da uvoz poskupljuje proizvodnju jer inputi su iz uvoza pa ih pad dinara čini skupljim, ali s druge strane, izvozne cene su te koje na neki način to nadomeste”, kaže Manasijević.

Akcija “Vrući popusti” traje u svim prodajnim salonima “Simpa” u Srbiji, do 31. avgusta, a količina robe je ograničena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: