Donacija mreži radio stanica Kosma

Mreža radio stanica na Kosovu – "Kosma" - koja program emituje na srpskom jeziku, dobila je novu opremu, poklon Vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: B92

Petak, 13.02.2009.

18:26

Default images

Oprema će olakšati povezivanje pet radio stanica u jedan sistem, a omogućiće i umrežavanje novih radio stanica. Doniranje nove opreme je izvedeno preko organizacije USAID. Novu opremu vrednu 37 hiljada dolara je Kim radiju i sedištu Kosme u Čaglavici uručila američka ambasadorka u Prištini Tina Kajdaonu.

“Jasno je da je ovo važan deo Evrope, ali to je i deo Evrope sa, nažalost, nerazrešenim problemima i pitanjima. Velika nada američke administracije je u tome da se ovde zajedničkim radom pronađu rešenja za ove probleme”, rekla je ambasadorka Kajdaonu.

“Očigledno je da je Srbija važan činilac, kao i Kosovo, kao i Bosna. Očigledno je da ljudi moraju da rade zajedno kako bi rešili ove probleme”, rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: