Uskoro informacija o aerodromu

Informacija o budžetskoj kontroli u javnom preduzeću Aerodrom "Nikola Tesla" pred parlamentom će se naći za sedam do deset dana, kaže ministarka finansija.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 19.01.2009.

20:11

Default images

Ministarka Diana Dragutinović je na sednici Skupštine Srbije kazala da je kontrola finansijskog poslovanja tog preduzeća završena 31. decembra, a da je zapisnik o tome bio gotov 13. januara ove godine.

Dragutinovićeva je objasnila da se po proceduri taj zapisnik najpre šalje javnom preudzeću u kome je obavljena budžetska kontrola da odgovori na neka dodatna pitanja.

Budžetska inspekcija upućena je na Aerodrom posle obelodanjivanja visine zarada bivšeg direktora Bojana Krište i njegovih saradnika. Ministarka je obavestila poslanike i da je revizorski tim u Ministarstvo odbrane ušao 12. januara i da će analizirati period od oktobra 2007. godine.

Ministar odbrane Dragan Ssutanovac zatražio je posle spora sa bivšim načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Zdravkom Ponošem da se u to ministarstvo pošalje budžetska inspekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: