Divac: Neka druga pravila u Srbiji

Vlade Divac izjavio da je odustao od investicija, jer u Srbiji vladaju neka druga pravila u kojima se on ne snalazi.

Izvor: B92

Subota, 22.07.2006.

12:18

Default images

"Što se tiče investiranja u Srbiji, tu je priča završena. Nemam strpljenja, ni vremena, ni entuzijazma da se moje korektne namere povlače po sudovima. U Srbiji vladaju neka druga pravila u kojima se ne snalazim", rekao je bivši košarkaški reprezentativac za današnji novosadski "Dnevnik".

On je kazao da je veoma ružno i da ga pogađa sve što se dešavalo u vezi s njegovim pokušajima da kupi fabriku vode "Knjaz Miloš", a zatim i dnevne novine "Večernje novosti".

"Shvatio sam da u Srbiji nema mesta za mene i ubuduće će me moji prijatelji nalaziti u Madridu, gde ću živeti i raditi narednih godina. Konačno, prihvatio sam angažman u 'Realu', potpuno ću se posvetiti radu u ovom košarkaškom klubu", rekao je Divac.

Ministar za dijasporu Vojislav Vukčević kaže da je razočaran zbog Divčevog odustajanja i rekao da Srbima u rasejanju niko neće moći da objasni o čemu je reč, niti će moći da se "opere" od svega što je Srbija uradila Divcu. "Ne znam ko je uticao na Divca da se povuče i hoću da verujem da to nije učinila vlast već neko drugi", rekao je Vukčević za "Dnevnik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: