SPS neće uskratiti podršku vladi

Socijalisti neće uskratiti podršku vladi Srbije u skupštini do 21. maja, datuma održavanja referenduma o nezavisnosti Crne Gore.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2006.

22:19

Default images

Izvršni odbor SPS doneo je i odluku da o dugoročnoj politici stranke i organizaciji kongresa na kome će se birati novo rukovodstvo, raspravlja Glavni odbor na sednici u drugoj polovini aprila.

Generalni sekretar SPS Zoran Anđelković je, međutim, izjavio da poslanici SPS neće odustati od namere da sednicu skupštine Srbije u ponedeljak počnu minutom ćutanja kojom će odati poštu preminulom predsedniku stranke Slobodanu Miloševiću. Anđelković je rekao da će poslanici SPS učiniti taj gest bez obzira na to da li će to dozvoliti predsednik skupštine i šta će učiniti drugi poslanici.Rukovodstvo je i da je organizacija sahrane Miloševića, "uprkos otporu" vlasti Beograda i Srbije, bila odlično organizovana, kao i da je odziv naroda bio "veličanstven".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: