Robert de Niro – Srbin sa Kosova?

Info

Izvor: Ljubomir Živkov

Nedelja, 28.09.2008.

14:33

Default images

Boba nije otišao u Barselonu da utiče na žreb za Devis kup pa će se naši igrači koje je glupi bubanj suprotstavio Španiji provesti kao kera u bunaru: Srki našima daje 2% šanse protiv sinova Iberije kojima je šljaka u krvi i koji tom genetskom predispozicijom dovode ostale igrače u neravnopravan položaj.

Zoran Lilić se osam godina susprezao da traži ono što mu po zakonu kao bivšem šefu države pripada, sad mu je prekipelo, ili je ispravno procenio da je slobizam ponovo na ceni, uglavnom zahteva da mu Srbija dadne kancelariju, limuzinu i vozača, ali zar on nije bio predsednik savezne države? Troškove treba da dele Srbija i Crna Gora. Ili će Zoki isto to tražiti i u Crnoj Gori, pa će imati dve kancelarije, dva automobila, i dva šofera?

Pošto je Roberta de Nira (koji reče da možda ima i srpske krvi) otpratio do metroa predsednik Tadić je iskoristio boravak u Njujorku da kulturno pripreti Crnoj Gori i Makedoniji: ako sada budu priznali nezavisnost Kosova Srbija za to neće imati razumevanja i to neće ostati bez odgovora. Da ove zemlje ne bi svoje oružane snage odmah stavile u stanje pune bojeve gotovosti objasnio je da Srbija neće ratovati, nikad više.

Zaista, ako neki pripadnik Vojske Srbije i pogine to će biti na treningu za svečani defile povodom ne zna se čega.

Pilot Ištvan Kanas je, kako reče komandant vazduhoplovstva, stradao prilikom izvođenja složenih figura na ekstremno malim visinama od dvadeset do 1.200 metara. Čime je vojna i državna vrhuška želela da razonodi publiku na nesuđenom tj. otkazanom aeromitingu i ko joj je dozvolio da živote oficira stavlja na kocku?

Major Zoran Radosavljević barem se bio suprotstavio neprijateljskim avionima, oficir Kanas dao je život za jednu propalu priredbu gde je trebalo da se vidi šta sve naša avijacija može.

Džajić je pauzu u suđenju iskoristio da uzme državljanstvo Crne Gore gde odvajkada ima kuću: bude li osuđen sam će odlučiti hoće li u Požarevac ili će ostati u Crnoj Gori koja će mu u tom slučaju biti nešto kao kazneno-popravna ustanova otvorenog tipa, jer će ga izvan njenih granica vrebati MUP Srbije i Interpol.

Trojica navijača Crvene zvezde su according to mister Tana uoči utakmice sa Jagodinom svratila u njegovu kancelariju i sugerisala da igrači obuku dresove sa natpisom „Pravda za Uroša“ kako ne bi morali da upale stadion. Nedelju dana pre toga igračima su prijatelji fudbala dizajnirali automobile, sada su se postarali i oko stajlinga prvotimaca: da li su modni kreatori već pripremljene dresove samo razdelili prvotimcima, jesu li doneli mašinu za štampanje na tekstilu ili je ekonom morao navrat-nanos da šlinguje na zadatu temu?

Vojislav Koštunica ispovedio se Beti: jedva čeka 18. novembar kad će „Rezidents“ imati koncert, pre pet godina kad ih je njegova stranka napala nije znao da članovi benda i on imaju istovetan svetonazor. „Residents“ su dakle protiv čupanja našeg tkiva i oduzimanja petnaest posto naše duše. Bilo kako bilo, otkako je oslobođen tereta vlasti ne može da se nasiti muzike: „Slušam sve”, kaže, „i klasičnu i rok muziku – možda ne do poslednjih tendencija u njemu, možda mi je bliže ono vreme mladosti, vezano za sam nastanak roka”. U poslednje vreme sluša Roda Stjuarta koji je od 2000. godine „potpuno promenio žanr i nakon operacije glasnih žica peva stare džez stvari u novoj obradi, sa jednom finom, lakšom pratnjom”. Eh, da je ovaj čovek postao muzički kritičar, a ne šef države i premijer, to bi nam svima služilo na čast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: