Novi Overwatch patch menja balans snajpera i Junkrata

Stigao je novi patch na Overwatchov PTR server a sa njim i neke promene koje očekuju globalni balans igre.

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Petak, 23.09.2016.

19:01

Novi Overwatch patch menja balans snajpera i Junkrata
Foto: Blizzard

Pre svega, blago pojačanje za Widowmaker i Junkrata. Widowmaker će tako brže zumirati svojom snajperskom puškom, dok će se Junkratov Rip-tire puniti brže .S druge strane, Ana je dobila povećanje kruga koji pokriva njena granata za lečenje, dok će joj se ultimativna sposobnost puniti 20% sporije. Kako navode iz Blizzarda, ne smatraju je prejakom, ali njen Nano Boost se ipak prečesto aktivira a može drastično da utiče na meč.

Tu su i neke promene koje će značiti na turnirima. Pre svega, kada se igra Custom game moći ćete da promenite imena timovima, a u okviru Spectator moda su uvedene statične kamere na ključnim uglovima svake mape. Igre u okviru Custom moda će imati opciju za tajm aut.

Naravno, ispravljene su i sitne bubice u igri, poput nekih achievementa koji se nisu aktivirali pravilno. Celu listu možete videti na linku, ili isprobati sami ove promene instalacijom PTR verzije putem Battle.net aplikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: