LSL: Asus i x25 ostaju prvi u grupi posle drugog kola

Asus i x25 Marvo zabeležili su očekivane pobede u drugom kolu League of Legends srpske lige. Obe ekipe izborile su učešće u LAN završnici koja se igra za vikend 19. i 20. avgusta u Efrag studiju, dok će ostale ekipe šansu za plasman tražiti u poslednjem kolu.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Ponedeljak, 07.08.2017.

17:06

LSL: Asus i x25 ostaju prvi u grupi posle drugog kola

U subotu sastali su se ASUS i AK Gaming, meč koji je Asus dobio poprilično ubedljivo sa 2-0, ne dopustivši protivniku ni 10 killova u 2 gejma. Malo neizvesniji meč gledali smo između Bontecha i Monitora. Bontech je još jednom ponovio dobru igru koju su pokazali u prvom kolu koji su izgubili od Asusa sa 2-0, ali je ovoga puta igra Bontecha bila dovoljna da se savlada Monitor u prvom gejmu. Monitor je lepo draftovao u drugom gejmu, uzeli su dobre heroje, dali svom jungleru main heroja i bez veće neizvesnosti izjednačili seriju. Mnogo dobrih meta pickova prošlo je ban fazu u trećem gejmu. Cho`Gath i Kalista na strani Monitora, dok su u ekipi Bontecha uzeli Maokaia i Alistara. Na kraju se duo “Drveta i Krave” više isplatio i Bontech je posle malo slabijeg starta preokrenuo gejm i odneo pobedu u odlučujućem gejmu i savladao Monitor.rs sa 2-1. U nedelju ostvarene su očekivane pobede. x25 Marvo sa 2-0 savladao je EON, dok je PsP namučio RuR, ali ovoga puta RuR nije dozvolio reverse sweep i obezbedili su pobedu u trećem gejmu i dobili seriju sa 2-1. Grupa B je po pitanju pozicija ekipa mnogo neizvesnija nego grupa A, pa će poslednje kolo biti poprilično zanimljivo jer postoji šansa da čak 3 ekipe dele drugo mesto koje vodi na LAN finale. Pozicija x25 Marva se ne može ugroziti, pa će se EON, RuR i PSP boriti za poslednje mesto na LAN završnici.

Stanje na tabeli izgleda ovako:

Grupa A:
1. ASUS RoG Elite 2-0 (4-0)
2. Monitor.rs 1-1 (3-2)
3. Bontech 1-1 (2-3)
4. AK Gaming 0-2 (0-4)


Grupa B:
1. x25 Marvo 2-0 (4-0)
2. RuR Esports 1-1 (3-3)
3. Evolution Online 1-1 (2-3)
4. Pita so Praz 0-2 (1-4)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: