Glasajte za vašeg prolećnog HS šampiona i osvojite packove!

Istina, leto je već uveliko krenulo i napolju je teških 35-40 stepeni, ali nam se finale Hearthstone Spring Championship (Prolećno Hearthstone prvenstvo) ipak tek sada bliži, jer se radi o završnici prolećne Hearthstone sezone, koja je trajala prethodnih skoro 16 nedelja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 29.06.2017.

11:05

Glasajte za vašeg prolećnog HS šampiona i osvojite packove!

Kao i na BlizzCon 2016 svetskom šampionatu i na zimskom Hearthstone šampionatu, ali i na američkom koledž šampionatu ovog proleća, i ovoga puta imate priliku da glasate za vašeg favorita i potencijalno osvojite do 4 Journey to Un’Goro packa u zavisnosti od toga šta vaš favorit uradi.

Jedan pack vam je zagarantovan samim učešćem u glasanju, a po jedan dodatni dobijate kada vam se favorit plasira u četvrtfinale, pa u polufinale i onda u finale.

Glasanje se može obaviti do 4. jula, zato požurite, ništa vas ne košta, a možete dobiti packove. Glasanje možete obaviti na ovom linku.

Prolećni šampionat se odigrava od 7. do 9. jula u Šangaju, a 16 najboljih svetskih Hearthstone igrača se bori za deo nagradnog fonda od 250 000 dolara, titulu prolećnog šampiona i direktan plasman na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Ova glasanja su do sada postala neslavno poznata po tome što glavni favoriti “razočaraju” fanove, najpre je Thjis ispao odmah sa BlizzCon 2016, i fanovima “podario” samo 1 pack, a zatim je isto to učinio i Pavel na zimskog šampionatu, takođe ostavivši fanove sa samo 1 packom.

Da li će to ovoga puta biti Kolento? Jer je sasvim izvesno da će većina glasati za njega.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: