Esports B92.net

Milion dolara za tri dana posla - ko osvaja Hamburg?

Poznato je svih osam učesnika ESL One Hamburg turnira, a da li "mali igrači" mogu da iznenade favorite?

SyS KlanRUR
Podeli

Osam učesnika prvog mejdžor turnira ove sezone je odlučeno. Pored Team Liquid i Newbee koji su dobili direktne pozivnice, kroz kvalifikacije u šest regiona je prošlo šest timova pa će na turniru učestvovati:

  • Team Secret (EU)
  • Virtus.Pro(CIS)
  • Keen Gaming(Kina)
  • HappyFeet(SEA)
  • EvilGeniuses(NA)
  • SG esports(SA)


ESL One Hamburg je prvi Major turnir ove godine koji će imati nagradni fond 1 000 000$ i nosi 1500 kvalifikacionih poena za The International. Turnir počinje 26. oktobra, trajaće samo tri dana, i primetno je da je turnir daleko manjeg formata od dosadašnjih mejdžora zbog učešća samo osam ekipa.

Novi sistem koji je Valve primenio počinje da daje i prve dobre, ali i loše rezultate. Pored pregršt kvalitetne Dote koju je moguće gledati ovih dana jer skoro pa simultano traju kvalifikacije za četiri turnira koji stižu u budućem periodu (3 minora i 1 mejdžor), primetno je i da ekipe počinju da propuštaju kvalifikacije za turnire i dobro planiraju gde će se pojaviti. ESL One Hamburg će ugostiti nekoliko iznenađenja u odnosu na ekipe koje smo navikli da gledamo do sada, pa još uvek ostaje da se vidi da li će se to odraziti na sam kvalitet takmičenja.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

Dota 2

Na'Vi i CoL podigli formu

Dan dva na StarLadder i-League Minoru u Kijevu je završen, a reklo bi se da je američki CompLexity najveći pobednik novog sistema. Iako su momci iz tima koji je dugo pretendovao na poziciju drugog najboljeg u NA imali dugu pauzu, u Kijevu su protiv Newbee i Na’Vi pokazali da i dalje znaju da igraju dobru Dotu.

Dota 2 subota 14.10. 12:00 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu