Evil Geniuses osvaja The Manila Masters

Novi turnir na sceni u izvedbi Mineskija i ESL-a je pun pogodak. Manila Masters je pokazao da je interesovanje u SEA regionu ogromno i da samo nastavlja da raste.

Izvor: SyS KlanRUR

Nedelja, 28.05.2017.

19:58

Evil Geniuses osvaja The Manila Masters

Ovaj put je sve bilo usmereno na gledaoce, od marketinga do zabavnog programa koji je pratio turnir. Titulu je odneo Evil Geniuses vrativši se u Sukob protiv Newbee pošto su ih upravo oni poslali u gubitničku diviziju i u borbu protiv Team NP.

Turnir je donekle protekao upravo u svetlu Team NP koje je OG odmah na startu poslao u loser’s bracket odakle su oni izborili treće mesto i pokazali koliko zaista liče na stari Cloud 9 čak i godinama posle raspada pomenute postave ove organizacije i sa nepunim sastavom.

Oni su poslali kući Team Secret tako da smo videli veliki sukob između Envija i Puppey-a, gde je NP sirovom borbom izvukao 2:1. Usledilo je i rukovanje dva sadašnja kapitena, iako više nego hladno. NP tu nije stao sa iznenađenjima već su sa 2:0 poslali kući i Invictus Gaming koji definitivno nije u formi u kojoj su bili pre Kijeva.

U međuvremenu je Team Faceless poslao kući noviji SEA sastav na LAN završnicama, Clutch Gamers, a onda su po drugi put poslali kući i OG sa velikih LAN turnira. SEA timovi očigledno predstavljaju enigmu za kapitena OG pošto su ga na već tri velika LAN-a iznenadili i nadmudrili pikovima. Upravo je Team Faceless u prvoj rundi imao sjajnu šansu da savlada šampione EG ali im je nedostajalo discipline da prvi meč završe dominantno kako su počeli.

Team NP je poslao kući Faceless, Newbee je u winner’s finalu savladao EG, i sve je bilo spremno za najžešći okršaj turnira – Team NP protiv EG. U pravom Cloud 9 stilu je Team NP krenuo, dominirao, a onda slomio srca svim starim a i novim fanovima ove postave i igrača. Već u trećem meču, posle silnih throws u meču 2, Cloud NP je bio slomljen psihički. EE je postavio novi rekord (negativni) sa 42 ubijena kripa u minuti 15, a EG je obezbedio prolaz u finale turnira. Tamo ih je sačekao Newbee kom je do tog trenutka samo Team Secret uzeo 1 partiju, ali EG je u novom naletu pobedio sa 3:1 i osvojio prvo mesto Manila Mastersa i 125 000$.

Sledeća stanica za velike timove – EPICENTRE već 4. juna.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: