Esports B92.net

CS:GO – iBUYPOWER Masters 2017 se igra ovog vikenda

Dvodnevni turnir u organizaciji iBUYPOWER igra se ovog vikenda, a određene su i grupe timova.

Stefan Ilić KlanRUR
Podeli

Osam timova takmičiće se u subotu i nedelju za ukupni nagradni fond od 100 000 dolara, a timovi su podeljeni u dve grupe:

Grupa A:

Cloud9
Renegades
Luminosity Gaming
NRG Esports

Grupa B:

Team Liquid
OpTic Gaming
Counter Logic Gaming
Misfits

Favoriti u grupi A su definitivno Cloud9 i Renegades, dok će se u grupi B voditi prava borba, jer su svi timovi slični. Prvi meč igra se između Renegades i Luminosity u subotu sa početkom od 18:00. Sledeći meč je u grupi B, duel između CLG i OpTica, start je od 19:00.

IBP Masters se igra u Esports areni u Santa Ani, Kaliforniji. Pobednik osvaja 50 000 dolara, a drugoplasirani 25 000. Zvanični strim na kome će se prenositi mečevi je: https://go.twitch.tv/ibuypower. Prošlogodišnje izdanje iBP Mastersa osvojio je Immortals, koji je u finalu pobedio Cloud9 i uzeo 20 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

CS:GO

CS:GO – Kada silver menja petog igrača pro tima

Na jednom profesionalnom meču, gde su igrali timovi iz Australije i sa Novog Zelanda, menadžer je morao menjati petog igrača, bez skoro ikakvog znanja o igri. Squire_pug sam priznaje da ne zna da igra, ali biralo se između diskvalifikacije ili igre sa silverom. Naravno, probali su, a na kraju su izvukli pobedu.

CS:GO četvrtak 9.11. 21:02 Komentara: 0
strana 1 od 41 idi na stranu