Tenzki i Cromen prelaze u tim Dignitas

Team Dignitas, esports organizacija koju drži američki košarkaški tim Filadelfija 76ersi, je uspela da osigura potpise dva nova igrača. Njihova imena su Jorgen ”cromen” Robertsen i Džasper ”TENZKI” Ploumen

Izvor: luka saviæ klan rur

Sreda, 24.05.2017.

11:33

Tenzki i Cromen prelaze u tim Dignitas

Ovaj duo je nezvanično igrao sa timom poslednjih nekoliko nedelja, umesto Mikaila ”Maikelele” Billa i Faruka ”pita” Pite. Sa ovom postavom tim Dignitas je uspeo da se kvalifikuje za evropski Minor koji će se održati sredinom juna.

U ovoj najavi, tim Dignitas je takođe dodao da će se, kao trener, timu priključiti norvežanin Morten ”zEVES” Volan. Cromen i zEVES su igrali zajedno u norverškom timu Norse, ali nakon raspada tog tima zEVES je odlučio da se povuče iz igre kao igrač i da se oproba u ulozi trenera.

Situacija je i dalje nerešena oko dva prethodno napomenuta igrača Meikelelea i Pite. Oni ne igraju sa timom već nekoliko nedelja i oprobavaju se u novim izazovima. Maikelele trenutno igra u švedskom mix timu sa igračima poput SKYTTENa i Pytha.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: