Kin ide na novu operaciju kuka

Izvor: B92, BBC

Nedelja, 16.02.2003.

13:21

Default images
Kapiten Mančester Junajteda Roj Kin otkrio je da će, po završetku karijere, skoro sigurno morati da ide na operaciju promene kuka. Irac se nedavno, upravo zbog ovih problema, povukao sa reprezentativne scene, dok je sada priznao kako je prošle godine razmišljao i o potpunom prekidu karijere.

Kin je već imao jednu manje komplikovanu operaciju kuka prošlog septembra.

“Tada je utvrdjeno da je situacija mnogo gora nego što se očekivalo. Doktor mi je rekao da će biti prezadovoljan ukoliko budem mogao da se vratim na teren”, rekao je Kin.

On je prošle nedelje dobio mnogo kritika posle odluke da završi sa natupima za reprezentaciju Irske. Naslovi poput “Izdaja” pojavili su se po irskim novinama posle njegove odluke, koju je doneo uprkos mnogim molbama da se vrati u nacionalni tim, koji je sada pod vodjstvom Brajana Kera. On je nedavno zamenio Mika Mekartija koji je izbacio Kina iz reprezentacije, tako da je najveća prepreka za njegov povratak uklonjena.     Kin je medjutim rekao da je odluka konačna, kao I da je razočaran reakcijom njegovih zemljaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: