Stari savski most Adi? Samo ima jedan problem

Stari Savski most mogao bi u budućnosti da povezuje Adu Ciganliju i Novi Beograd.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.06.2017.

18:50

Stari savski most Adi? Samo ima jedan problem
(Foto: Thinkstock.com)

Govoreći o mogućnosti da Stari Savski most bude negde premešten, gradski menadžr Goran Vesić otkrio da je jedna od ideja da se postavi između novobeogradskih blokova i Ade Ciganlije.

Mada bi u tom slučaju, kaže, morao da se produži.

"Opet, možda ga prebacimo na Lido ili ostavimo u centru grada. Bez obzira na to, mislim da bi u skorije vreme trebalo da se napravi pešačko-biciklistički most između blokova i Ade Ciganlije. U planu su i most sa pasarelom od Kalemegdana do Betonhale i gondola Ušće - Kalemegdan", kaže gradski menadžer i dodaje da Beograd mora stalno da se ulepšava, jer živi od turizma - najbrže rastuće privredne grane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: